Ода за Полицая....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 27 окт 2004 22:21

Баси,има ли някой в тоя форум дето никога ама никога не е давал пари на ръка на полиСая???????????????????????? :cry: :x :evil:

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Чет 28 окт 2004 5:28

WDW написа:Баси,има ли някой в тоя форум дето никога ама никога не е давал пари на ръка на полиСая???????????????????????? :cry: :x :evil:

АЗ! Причината най-вероятно е че досега не са ме хващали в издънка.... :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: Циганите.

Мнениеот vaskoto1 » Чет 28 окт 2004 6:18

Genesis написа:Аз пък вчера минах с 10-ка, нямах др. банкнота, направо сърцето ме забоял.
Добрече не ме осетиха че бях пил 3 бири, така че съм доволен.

абе батка ти като си купуваш нещо от магазина ресто нали ти връщат?
е на тия какво им пречи?
аз обикновено им викам-пичове някой да има да развали?
едни в пазарджик ми играха тънканайка-абе нямам дребни-и аз викам -ми и аз нямам-хайде със здраве тогава!
и си тръгнах!
бе те като са нагли само те ли го могат бе еееей хораааа!!!!!
ние тъпи ли сме? да не ни пише гадости по фанелките я се огледайте...

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 28 окт 2004 12:30

Аз съм се заклел пред колата си че пари на полицай няма да дам ако ще да съм се сътезавал със тях....... Досега нито стотинка не са видели и няма да видят от мен, преди да се върна в колежа си карам една вечер около 12:30 и ги изредих до 4-та и я пуснах по инерция...... да си пестим, и по едно време гледам една зелена жилетка как излиза от едни храсталаци и ми се подава палка, тоя даже не ми козирува, ама се направих на тъп....... вика ми "елате да ви покажа нещо" аз отивам до Астра-та и тоя ми показва радара...... 83 км/ч (тва се случва на булевард България от кръстовището на Д. Несторов посока Бояна, завоя след Тоyota) аз седя и си мисля, абе аз имам анти радар ама не свирна! Гледам часа гледам датата има 4 мин. разлика и такъв им викам абе нещо се разминават часовниците, единия нищо другия ми вика вие сега кво ще ми покажете аз му казвам ми нямам кво...... тоя ме гледа тъпо и разпраа "е документи нещо....." зема талона отиде до колата и след малко се връща и вика абе айде да видим че и ние можем да сме арабий, и ми дава документите, аз направо се гръмнах....... Screwy

Нямаше ли нещо че не могат да се крият и че не могат да стоят с радари вечер.......

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 28 окт 2004 23:10

Joe написа:
WDW написа:Баси,има ли някой в тоя форум дето никога ама никога не е давал пари на ръка на полиСая???????????????????????? :cry: :x :evil:

АЗ! Причината най-вероятно е че досега не са ме хващали в издънка.... :wink:

А бре Младежо, прочети ми първият пост - Ми то и аз не бях в издънка , ма те си измислиха такава- Минал на червено ??? :cry:
И поне си бях пуснал малките фарчета и те сигурно за това ме харесали ????
Така,че не се заричай !!!! :!: :idea:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 29 окт 2004 12:10

така е , така е, мен веднъж ме спряха с риск да го сгази полицая една друга кола, той се препуснал през платното мен да спира, без никво нарушение и си ме пусна без нищо, само дето още му се чудя що точно мен искаше да спре :?:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Пет 29 окт 2004 21:37

А мен днес пак ме пуснаха без пари:) :D . Говорех по телефона и един пич на Шератон само това чакаше:). Веднага ме стопира ( а знам че са там ама уж се правех че съм си подпрял главата) Обясних му че адски бързам и че наистина е трябвало да звънна до офиса точно в този момент. За мое учудване той ме разбра?!? и ме пусна.... :P .
Поговори малко там за некви актове и как създавам опасности докато говоря ама ме забави не повече от 5мин.
Смешното беше, че тамън да стана лош гражданин и да почна да отричам, че съм говорил по телефона, той оцени моята честност и ме пусна. :roll: :yeaha:
Вече обещавам само с устройство свободни ръце да говоря!
Това е третия път дето ме пускат без пари. Важно е как ще подходиш, нито много меко, нито много твърдо..... политика му е мамата. Абаче и много пъти съм давал пари:( Не не повече от 5лв. Обичам да ги купувам евтино:) На едни даже им бях обещал че ще мина да оставя рекета! :twisted: . Тогава бях си забравил портмонето с документите и кинтите!?!? Имах само талон на колата, но не можех да докажа че името там е моето и въпреки всичко ме пуснаха!!! :?: .

Потребителски аватар
Rado
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rado » Нед 31 окт 2004 19:30

Parvo ohranitelna niamat pravo da pishat nikakvi formuliari triabva da izvikat degurniat po kat kam sautvetnata chast a kogato toi chue za kvo triabva da idva se otkazva obiknoveno
TARSETI SI PRAVATA I PROCHETETE ZAKONA ZA POLICIATA DA NE GO IADETE DEBELIA VINAGI..

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 02 ное 2004 11:55

Това и аз го научих,но чак след като ми взеха кинтите !!!

АКО ИМА НЯКОЙ ЕНТУСИАСТ БИ МОГЪЛ ДА БУБЛИКУВА ТУК ИЗВАДКИ ОТ ЗАКОНА ЗА КАТ И ПОЛИЦИЯТА !!!!! :!: :idea: :idea:
ТА ДА СЕ ПРОСВЕТИМ И НИЕ !!!

Потребителски аватар
bullet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bullet » Вто 02 ное 2004 15:24

Тук можете да видите колко точки се отнемат за всяко нарушение
http://www.kat.mvr.bg/NAR_I-139.txt

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 02 ное 2004 18:18

WDW написа:Това и аз го научих,но чак след като ми взеха кинтите !!!

АКО ИМА НЯКОЙ ЕНТУСИАСТ БИ МОГЪЛ ДА БУБЛИКУВА ТУК ИЗВАДКИ ОТ ЗАКОНА ЗА КАТ И ПОЛИЦИЯТА !!!!! :!: :idea: :idea:
ТА ДА СЕ ПРОСВЕТИМ И НИЕ !!!

Ето това се получи с помощта на bullet: Наредба № І - контролни точки и наказания!!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 03 ное 2004 0:49

Поздравления !!!
Това ще си го разпечатам и ламинирам и ще си ми стои в колата, та като ме спрат да си преценявам !!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”