Ода за Полицая....
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Циганите.
Genesis написа:Аз пък вчера минах с 10-ка, нямах др. банкнота, направо сърцето ме забоял.
Добрече не ме осетиха че бях пил 3 бири, така че съм доволен.
абе батка ти като си купуваш нещо от магазина ресто нали ти връщат?
е на тия какво им пречи?
аз обикновено им викам-пичове някой да има да развали?
едни в пазарджик ми играха тънканайка-абе нямам дребни-и аз викам -ми и аз нямам-хайде със здраве тогава!
и си тръгнах!
бе те като са нагли само те ли го могат бе еееей хораааа!!!!!
ние тъпи ли сме? да не ни пише гадости по фанелките я се огледайте...
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм се заклел пред колата си че пари на полицай няма да дам ако ще да съм се сътезавал със тях....... Досега нито стотинка не са видели и няма да видят от мен, преди да се върна в колежа си карам една вечер около 12:30 и ги изредих до 4-та и я пуснах по инерция...... да си пестим, и по едно време гледам една зелена жилетка как излиза от едни храсталаци и ми се подава палка, тоя даже не ми козирува, ама се направих на тъп....... вика ми "елате да ви покажа нещо" аз отивам до Астра-та и тоя ми показва радара...... 83 км/ч (тва се случва на булевард България от кръстовището на Д. Несторов посока Бояна, завоя след Тоyota) аз седя и си мисля, абе аз имам анти радар ама не свирна! Гледам часа гледам датата има 4 мин. разлика и такъв им викам абе нещо се разминават часовниците, единия нищо другия ми вика вие сега кво ще ми покажете аз му казвам ми нямам кво...... тоя ме гледа тъпо и разпраа "е документи нещо....." зема талона отиде до колата и след малко се връща и вика абе айде да видим че и ние можем да сме арабий, и ми дава документите, аз направо се гръмнах....... Screwy
Нямаше ли нещо че не могат да се крият и че не могат да стоят с радари вечер.......
Нямаше ли нещо че не могат да се крият и че не могат да стоят с радари вечер.......
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Joe написа:WDW написа:Баси,има ли някой в тоя форум дето никога ама никога не е давал пари на ръка на полиСая????????????????????????![]()
![]()
АЗ! Причината най-вероятно е че досега не са ме хващали в издънка....
А бре Младежо, прочети ми първият пост - Ми то и аз не бях в издънка , ма те си измислиха такава- Минал на червено ???
И поне си бях пуснал малките фарчета и те сигурно за това ме харесали ????
Така,че не се заричай !!!!
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А мен днес пак ме пуснаха без пари:)
. Говорех по телефона и един пич на Шератон само това чакаше:). Веднага ме стопира ( а знам че са там ама уж се правех че съм си подпрял главата) Обясних му че адски бързам и че наистина е трябвало да звънна до офиса точно в този момент. За мое учудване той ме разбра?!? и ме пусна....
.
Поговори малко там за некви актове и как създавам опасности докато говоря ама ме забави не повече от 5мин.
Смешното беше, че тамън да стана лош гражданин и да почна да отричам, че съм говорил по телефона, той оцени моята честност и ме пусна.
Вече обещавам само с устройство свободни ръце да говоря!
Това е третия път дето ме пускат без пари. Важно е как ще подходиш, нито много меко, нито много твърдо..... политика му е мамата. Абаче и много пъти съм давал пари:( Не не повече от 5лв. Обичам да ги купувам евтино:) На едни даже им бях обещал че ще мина да оставя рекета!
. Тогава бях си забравил портмонето с документите и кинтите!?!? Имах само талон на колата, но не можех да докажа че името там е моето и въпреки всичко ме пуснаха!!!
.
Поговори малко там за некви актове и как създавам опасности докато говоря ама ме забави не повече от 5мин.
Смешното беше, че тамън да стана лош гражданин и да почна да отричам, че съм говорил по телефона, той оцени моята честност и ме пусна.
Вече обещавам само с устройство свободни ръце да говоря!
Това е третия път дето ме пускат без пари. Важно е как ще подходиш, нито много меко, нито много твърдо..... политика му е мамата. Абаче и много пъти съм давал пари:( Не не повече от 5лв. Обичам да ги купувам евтино:) На едни даже им бях обещал че ще мина да оставя рекета!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WDW написа:Това и аз го научих,но чак след като ми взеха кинтите !!!
АКО ИМА НЯКОЙ ЕНТУСИАСТ БИ МОГЪЛ ДА БУБЛИКУВА ТУК ИЗВАДКИ ОТ ЗАКОНА ЗА КАТ И ПОЛИЦИЯТА !!!!!![]()
![]()
![]()
ТА ДА СЕ ПРОСВЕТИМ И НИЕ !!!
Ето това се получи с помощта на bullet: Наредба № І - контролни точки и наказания!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”