p.s.имам познат с Бора,има ли смисъл да го пазаря да разкачим неговите фарове и огледала за 1 ден да мина технотеста и после пак да си сложа моите?
vladumur1 написа:...И по важното-след като покараш малко колата на таблото светка EPC-electronic power control и колата стига 3 хил оборота и няма повече,забивам педала в пода и не поема,к'ва аджеба е таз повреда?ламбда например?някой който е имал подобен проблем ще се радвам да сподели.
vladumur1 написа:колега Garrion благодаря за изчерпателното мнение,да чуеш мнение на човек притежател на такъв автомобил е най-добре.Благодаря! На мен ми казаха че при тия "народни изедници" Технотест проблем за фаровете е да са стъклени,а тези моите са пластмасови демек да не е проблем,утре ще ходя да я обмитявам,а другата седмица на Технотест и кат.Има ли нешо по-специфично което трябва да знам за тоя Технотест преди да отида и нешо за което да ме върнат?1000 лв,е*и му майката
тя златна ще ми дойде бе
.за радиото си прав така е.да я регистрирам и ще я мина на диагностика и ше отстраня дребните проблеми по нея.
Ljubon написа:vladumur1 написа:...И по важното-след като покараш малко колата на таблото светка EPC-electronic power control и колата стига 3 хил оборота и няма повече,забивам педала в пода и не поема,к'ва аджеба е таз повреда?ламбда например?някой който е имал подобен проблем ще се радвам да сподели.
Колега, този ЕРС не е никаква повреда, а фабрично заложена функция. Ограничава ти оборотите, за да не прецакаш двигателя или да не караш с много висока скорост. Максимално допустимата скорост в US е 75 мили, на доста коли там километражите са до 80 мили. Аз имах американски Форд, при него беше същата работа, като достигнеш гранично зададените от компютъра на колата обороти се изключваше подаването на гориво, докато не паднат до допустимите. Километражът беше до 80 мили, на магистрала съм карал с не повече от 160-170км./ч. /не знам колко точно, защото стрелката минава след 80 мили в празното неразграфено пространство/, след което ЕРС-то изключва подаването на гориво.
А ти не попита ли брат ти за това ЕРС? Той би трябвало да знае.
vladumur1 написа:А.. и успех с подмяната.. трябва да махнете предната броня
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта