dpp написа: . . . Разликата между Б3 и Б4 е основно, в това че на Б4 лагерчето е отделно от тампона, а на Б3 е пресовано в него . . .
Опс . . . не си съвсем прав, при старите ми тампони, 'Лемфьордер' (на около 30-35к нищо им няма, но сменях амортесьорите и сложих и нови тампони) и новите ми тампони, марката не я помня (някави читави), тампона и лагера са две съвсем отделни неща, монтирах ги лично, така че силно вярвам на очите си. Същото беше положението и при тези, с които автомобила пристигна. Доколкото си спомням могат да бъдат и купени отделно, и гумата, и лагера, щото като ги купувах ме попитаха изрично дали искам лагерите.
Вероятно има такива, при които едната гривна на лагера е 'зялята' в тампона, но аз от три пъти нито един не съм попадал на такива.
Според мен, гледайки бумбето на Калоян (дето той казва, че е супер) няма никаква 'конструктивна' разлика между тампоните за В3 и В4, така мисля аз. Разликата е единствено в номера на частта и цента. Също така мисля, че тези тампони няма как да бъдат вечни, те са опора на купето отпред, седят между автомобила и 'земното притегляне'. Като се скапят/деформират предните колелета губят сходимост, 'отварят' се така / \.