zews написа:няма такова нещо като всесезонни гуми.все 1 мултифункционално устройство-все нещо не му е наред.аз имам мн доби приятели гумаджий и те са ми забранили дори да говоря за такива.най-добре е за задвижващия мост да си вземеш качествени нови гуми и втора употреба за другия,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО според сезона
silent написа:Предварително ДЕБЕЛО подчертавам че не искам спорове от сорта няма такива гуми не струват и прочие подобни коментари. Питам конкретно колеги кой какъв опит има и разбира се отзиви и впечатления. Досега съм купувал по две гуми
от по евтините марки Дебика Навигатор и Вредещайн но сега съм решил да купя четири гуми и малко по скъпички /маркови/ и не искам да съжалявам после. Видях че малко фирми имат такива гуми. Засега от по-известните марки видях само Гудиар с най новия им модел ама не му запомних името и цената. Склонен съда дам до около 140лв на гума.
Пропуснах размера 185/65/14".
zews, човекът иска да си вземе всесезонни, което си е ЛИЧНО негово решение!
Ама викаш да си почешем пак езиците?
Освен това все ми се струва, че предпочитам да съм със всесезонни, ама НОВИ, а не с втора употреба или рециклиран боклук, на по 100 години.