Значи характеристики за двигателя: 1.4 бензин на 67 000км и като технически данни на колата всичко и е ОК. Няма никъде проблеми и километрите са реални. Затова впрочем си я и купих, макар и без климатик. Относно мощността на двигателя-не съм търсил 'резачка' , ами съвсем обикновенно возило, с което ще се чувствам комфортно. Не съм искал мнение дали коня бил ''куц'' , дали на баир ще трябва да разпъвам платна

, а само дали имате инфо къде и за колко биха ми сложили климатик(нека не се разсейваме от темата). Ако не бях го обмислил този момент нямаше да си взимам 1.4 двигател. Возил съм се на радрънкана кола с 1.1 двигател с климатик и определено съм готов да пожертвам малко от мощността за хладина на 45 градуса слънчево време, каквото беше в някои дни това лято.Освен това този климатик ще ми е полезен през летния сезон ( 4 , 5 месеца годишно) , а относно цената-съвсем не съм богат и според цената ще определя действията си. 3700лв определено не ме заинтригуват, но до 1000 може и да се позамисля. Все пак благодаря на всички за активноста и разчитам за още коментари

Хубав ден от мен.