Нов дали и 2000лв ще те оправят.
Закупуване и поставяне на автомобилен климатик???
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Поло-жително
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Поло-жително написа:.................. а човека изглежда искаше просто да му е хладно, а не да изпреварва тирове за части от секундата.
и аз това си казвах ама почнаха мотора бил слаб,нямало смилъл ит.н.
Краси знам че се шегуваш ама толкова можеше старата двойка, която остана за баща ми, тази може малко повече
Значи характеристики за двигателя: 1.4 бензин на 67 000км и като технически данни на колата всичко и е ОК. Няма никъде проблеми и километрите са реални. Затова впрочем си я и купих, макар и без климатик. Относно мощността на двигателя-не съм търсил 'резачка' , ами съвсем обикновенно возило, с което ще се чувствам комфортно. Не съм искал мнение дали коня бил ''куц'' , дали на баир ще трябва да разпъвам платна
, а само дали имате инфо къде и за колко биха ми сложили климатик(нека не се разсейваме от темата). Ако не бях го обмислил този момент нямаше да си взимам 1.4 двигател. Возил съм се на радрънкана кола с 1.1 двигател с климатик и определено съм готов да пожертвам малко от мощността за хладина на 45 градуса слънчево време, каквото беше в някои дни това лято.Освен това този климатик ще ми е полезен през летния сезон ( 4 , 5 месеца годишно) , а относно цената-съвсем не съм богат и според цената ще определя действията си. 3700лв определено не ме заинтригуват, но до 1000 може и да се позамисля. Все пак благодаря на всички за активноста и разчитам за още коментари
Хубав ден от мен.
iliushin написа:...но до 1000 може и да се позамисля. Все пак благодаря на всички за активноста и разчитам за още коментариХубав ден от мен.
В с.Първомаици ( намира се на 1-2 км. от Г.Оряховица и на 7-8 км. от В.Търново ) има авто морга, която за областта предполагам, че е най-голямата и най-заредената. Има човек който работи в тази морга и поставя климатици. Отиваш, оставяш си колата и той ти казва кога да я вземеш. Цената на поставен климатик е към 1200 лв.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”