:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

секретен болт

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 24 окт 2007 21:11

Мойте бяха само гайки. Но съм ги купувал някъде 95-а :-)

Всеки стругар би трябвало да може да направи. Дали ще прави болт или гайка - все таз.

mukche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mukche » Нед 28 окт 2007 6:21

Stefan написа:Купи си хубави болтове за да нямаш ядове :wink:

кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 03 ное 2007 16:13

mukche написа:кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица
Абе ти може и без шпация да почнеш да пишеш скоро. С мъка ти прочетох поста. Някви препинателни знаци вземи тури следващия път :roll:

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Нед 04 ное 2007 11:00

psstv18rp написа:"Жалко че на хондата съм с шпилки иначе и на нея бих сложил"

Че какво като са шпилки? Навремето москвича си го карах със секретни "гайки", макар че и там са шпилки.

Има и секретни гайки ... Нисана също е на шпилки и си намерих секретни гайки в едно магазинче за авто аксесоари. 12 лева е комплекта.

Потребителски аватар
Kirilsx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kirilsx » Сря 14 ное 2007 23:28

mukche написа:

кво значи хубави отивам в некоя гумаджийница и му казвам на тоя дето работи трябва ми добри секртени болтове за голф 3 виж джантите ааа да имам страшни за 25-30 лева искаш ли давай ги слагам ги решавам да ги развия завия след известно време ама кур капан и тетака на 1 месец няма другите два отдавна заминаха предните още на 2-рата седмица

И АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ mhihi

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

оа

Мнениеот XIKS » Сря 14 ное 2007 23:40

mukche написа:батенце тея секретни болтчета са си таковали таковата при навиване и развиване се кусат като ципа на девственица незнам какво да ти кажа нека другите си кажат мнението според мене са боклуци яко и набивап пари постоянно за тях поне се късат

тия болтове не се натягат като другите а съвсем лекичко по полека колега и няма да имаш повече проблеми

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 14 ное 2007 23:44

@rusiq_24 - Колега, аз съм със секретни болтове с отделно тяло и глава. Предполагам, че е възможно да ти свършат работа и на теб. От Хеед-91 ги взимах... но точно каква марка бяха не помня. :roll:

Потребителски аватар
Kirilsx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kirilsx » Чет 15 ное 2007 8:26

И аз да попитам тогава като сме в тази тема.
Аз имам на поло-то секретни, но те са си заводските. Интересува ме, действат ли те въобще като секретни или всички гепаджий могат да ги свалят, защото са заводски ?!! Иначе аз за да ги сваля, слагам един специялен накрайни на ключа !

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 15 ное 2007 11:03

:да:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”