Smeagol написа: Цените в момента са качени изкуствено, заради по-голямото търсене. А по-голямо търсене=по-висока цена... Лятото трябва да смъкнат цените. Или поне аз се надявам
Не искам да съм лош пророк, но тая няма да стане

Smeagol написа: Цените в момента са качени изкуствено, заради по-голямото търсене. А по-голямо търсене=по-висока цена... Лятото трябва да смъкнат цените. Или поне аз се надявам
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Svetlix написа:http://www.motoexpert.bg/bg/product/batteries
На линка по-горе цените са актуални
Не са актуални!!! Специално за 55 А/ч Power Bull. Не е 138, а е 156 лв.
Недей да пишеш неподготвен.
От Аудифорума доста хора си взимат тези акумулатори през мен така, че съм винаги в час.
Svetlix написа:Звъннах им по телефона преди да го напиша ... така, че не знам кой е неподготвения
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Ако не ти е съвсем известно седмицата през която е произведен акумулатора(както при гумите) се щампова на кутията, но малцина знаят за това. За някои марки това е направо шифровано.
Недей да спориш с мен за неща с които не си запознат или си питал за залежал акумулатор, който не ти препоръчвам под никакъв предлог.
Svetlix написа: Ако живееш с мисълта, че тва по-горе само ти го знаеш ... съжалявам![]()
ПС: Въпросните имат промоции точно на аку-та. Държа да подчертая, че не съм ги гледал, пипал и прочие .. просто ме светнаха по телефона като звъннах да питам за ценовата листа.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта