Какви са цените на акумулаторите в момента??

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Пет 25 яну 2008 12:18

Smeagol написа: Цените в момента са качени изкуствено, заради по-голямото търсене. А по-голямо търсене=по-висока цена... Лятото трябва да смъкнат цените. Или поне аз се надявам :roll:

Не искам да съм лош пророк, но тая няма да стане :evil: Факт е, че до нова година оловото поскъпваше по-бързо от петрола и повишеното търсене се появи заради недостиг на евтини акута... Факт обаче е и това, че след нова година оловото поевтиня, а цените не паднаха... Дано за през лятото поне ги задържат такива :roll:

Потребителски аватар
gushliak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gushliak » Вто 12 фев 2008 1:47

Колеги, някой може ли да подскаже къде в София може да се намерят батерии на Искра? Интересуват ме 72-74 Ah.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 12 фев 2008 13:54

Оловото трябва доста да е поскъпнало, щом циганетата предлагат доста парички за някой стар акоЛУМатор mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Вто 12 фев 2008 15:00

И аз да кажа. Много мъчих с един Монбат и вече не издържах. Взех си Fiamm 74Ah 680A стартов ток за 180 лв от Pav4o. Откакто го сложих (2 седмици) просто забравих за каквито и да е проблеми с палене и т.н. Сядаш въртиш, палиш и тръгваш. Двоумих се малко от Monbat - 160лв до Varta - 240 лв. и накрая избрах среден вариант.

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Вто 12 фев 2008 21:54

Аз лично останах отвратен от разликата в цените у нас и в Италия ,цените от преди 2 дена ,запаметих Бош силвър, 42 Ач, 39 еуро... и не е само това, ...

Потребителски аватар
gushliak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gushliak » Нед 17 фев 2008 22:01

Последни новини за българските Аку-та от 16.02.2008 - "Искра" - 77Аh, 700 A, 2 години гаранция, обслужваем (необслужването е само на лепенка!!!) - 143 лъвчета. Връщаш стария и ти приспадат цели 9 лева! :lol:
Та това е ...

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Пон 18 фев 2008 9:36

http://www.motoexpert.bg/bg/product/batteries

На линка по-горе цените са актуални ;)

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 18 фев 2008 14:24

Svetlix написа:http://www.motoexpert.bg/bg/product/batteries

Не са актуални!!! Специално за 55 А/ч Power Bull. Не е 138, а е 156 лв.
Недей да пишеш неподготвен. 8)
От Аудифорума доста хора си взимат тези акумулатори през мен така, че съм винаги в час. :wink:

Svetlix

Мнениеот Svetlix » Пон 18 фев 2008 17:52

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
Svetlix написа:http://www.motoexpert.bg/bg/product/batteries

Не са актуални!!! Специално за 55 А/ч Power Bull. Не е 138, а е 156 лв.
Недей да пишеш неподготвен. 8)
От Аудифорума доста хора си взимат тези акумулатори през мен така, че съм винаги в час. :wink:

Звъннах им по телефона преди да го напиша ... така, че не знам кой е неподготвения ;) Ако има печатна грешка това вече е друг въпрос независещ от мен.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 18 фев 2008 22:07

Svetlix написа:Звъннах им по телефона преди да го напиша ... така, че не знам кой е неподготвения ;)

И аз звъннах :P
Ако не ти е съвсем известно седмицата през която е произведен акумулатора(както при гумите) се щампова на кутията, но малцина знаят за това. За някои марки това е направо шифровано.
Недей да спориш с мен за неща с които не си запознат или си питал за залежал акумулатор, който не ти препоръчвам под никакъв предлог. :roll:

Svetlix

Мнениеот Svetlix » Вто 19 фев 2008 19:35

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Ако не ти е съвсем известно седмицата през която е произведен акумулатора(както при гумите) се щампова на кутията, но малцина знаят за това. За някои марки това е направо шифровано.
Недей да спориш с мен за неща с които не си запознат или си питал за залежал акумулатор, който не ти препоръчвам под никакъв предлог. :roll:

Тва го знае всяко хлапе ...

Не съм ги оглеждал ... просто се обадих и попитах ;) По телефона трудно мога да видя кога е произведен. Тия неща се гледат като се взима. Ако живееш с мисълта, че тва по-горе само ти го знаеш ... съжалявам 8)

ПС: Въпросните имат промоции точно на аку-та. Държа да подчертая, че не съм ги гледал, пипал и прочие .. просто ме светнаха по телефона като звъннах да питам за ценовата листа.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Вто 19 фев 2008 22:41

Svetlix написа: Ако живееш с мисълта, че тва по-горе само ти го знаеш ... съжалявам 8)

ПС: Въпросните имат промоции точно на аку-та. Държа да подчертая, че не съм ги гледал, пипал и прочие .. просто ме светнаха по телефона като звъннах да питам за ценовата листа.

Заради такива тъпанари като теб спирам да посещавам този форум. Дано приятелите ми тук се сетят да ти затворят устата!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”