luboveliki написа:без ФОРДА!!!!

chy написа:ехххх,като все се споменава "само (или основно)за градско каране"
Кво значение има,900 оборота са си 900 оборота и при 1,4 и при 2.0....
Аз бих спестил от екстри,не от обем....
А иначе-квото те грабне....ама недей форда-разгледай вътре обстановката как е...и сигур ще се решиш
Иначе аз ако имах такива кинти за кола-или Г3,или Пасат 4,...и да ми останат за профилактиките!!!!
joker написа:chy написа:ехххх,като все се споменава "само (или основно)за градско каране"
Кво значение има,900 оборота са си 900 оборота и при 1,4 и при 2.0....
Аз бих спестил от екстри,не от обем....
А иначе-квото те грабне....ама недей форда-разгледай вътре обстановката как е...и сигур ще се решиш
Иначе аз ако имах такива кинти за кола-или Г3,или Пасат 4,...и да ми останат за профилактиките!!!!
Е не мога да не се възхищавам на такъв постинг!.....Естествено,че по-добре без някой и друга пищялка,светлинка,цветомузика и разни други в стил технодискотека....или пък един калъп шашардисана електроника,като мозъка на шизофреник в остър пристъп...но пък да вземеш поне 1.6 101 к.с,а защо не и 1.8(дори 1.8Т)да усетиш какво е кола-разходът ти едва ли ще е кой знае колко по-голям(1.6 сравнен с 1....говоря само за Голф...Астрата на 2-ро място пък за Форда мисли като за ураган дето ще накара джобовете ти да заприличат на пустинята Сахара!
maniak написа:За мен пък да си взема съвременна кола без екстри е немислимо. Защо ми е съвременен автомобил тогава? Като седна от моя салон в кола с базов салон имам чуството че ще падна от седалката толкова е дървена и неудобна, стъклата да ги въртя с ръчката, да няма климатик и някое друго отделение за предмети, подлакътник... въздушни възглавници ( недай боже да ми трябват) ами по-добре да си карам двойката тогава.
so.sec написа:Мотора си е мотор - ще му се кефиш седмица-2 и след това ще ти служи само за да те превозва от А до Б (пак казвам ако не си от хлапаците и недораслите деца дето само дърпане им е в главата). Екстрите са тези, които ще те радват дълго - комфортни седалки, климатроник, пълен ел пакет... да не говорим за системите за сигурност. пък нека до теб застане някой с 1,8 и да отваря прозореца с манивела
Cherepaha написа:so.sec написа:Мотора си е мотор - ще му се кефиш седмица-2 и след това ще ти служи само за да те превозва от А до Б (пак казвам ако не си от хлапаците и недораслите деца дето само дърпане им е в главата). Екстрите са тези, които ще те радват дълго - комфортни седалки, климатроник, пълен ел пакет... да не говорим за системите за сигурност. пък нека до теб застане някой с 1,8 и да отваря прозореца с манивела
Къххх. Страшно ще те радват всичките екстри. Изпреварване на камион движещ се с 90 км/ч с пуснат климатик, само при 5 км права празна отсечка с наклон минимум 15 градуса и попътен вятър минимум 30 м/с.![]()
so.sec написа:Това казвам - зависи от целта на шофиране - зрелите шофьори към които си позволявам да се числя караме с основна цел в главата да стигнем от А до Б и целта ни е това пътуване да е максимално комфортно - а за целта - възможно по-нов автомобил с възможно повече екстри.
Другата група шофьори, карат не за да стигнат от А до Б, а за да покажат (странно на кой!?) в отсечката А-Б как могат да изпреварват, колко бързо могат да се движат (макар и по потник и с отворен джам от жега)... и за съжаление в не малко случай особено в последно време - къде ще е мястото на следващата надгробна плоча до пътя![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта