MK1 GTI
- ivoturboto
- Автомобил:
- Двигател:
Честито,това е перфектна машина 1991 аз притежавах такъв екземпляр и може би от тогава имам тази ''диагноза''по Фолксвагените а и ми беше първата кола която си купих с лично мои пари,работих в гората в КОМИ за да си купя кола и го направих,а можех да си купя апартамент тогава бяха по 20000, спомням си че митото и беше 13000 лева а колата купих за 40000 незнам как не ме изхвърлиха на улицата наще.казвам ви не съжалявах ,колата беше перфектна дори в момента колата се движи във Велинград
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
А 4естито
П.С.- Имам задна броня за МК1 която мисля 4е си заслужава поне да погледнеш , а и цената и е добра
П.С.- Имам задна броня за МК1 която мисля 4е си заслужава поне да погледнеш , а и цената и е добра
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
...с мазерати или с ГОЛФ единичка....супер е колега честита да ти е.ше помагаме с каквото можем.нямам търпение да я видя стегната и лъщяша.много ми харесват тия единички.класика в жанра.преди време в един брой на Авто Билд в рубриката "Употребявани автомобили" имаше едно черно кабрио ееее да ви кажа от сички тия лъскави коли последен модел най много се задържах на страницата с единичката.явно е болестно състояние.и аз съм с тройка дето не ми се правят експерименти с нея и почвам да се замислям за една костенурка, бе и те са ми слабост....естествено още всичко е на ниво мечтиииии.

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:30, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”