Честито,това е перфектна машина 1991 аз притежавах такъв екземпляр и може би от тогава имам тази ''диагноза''по Фолксвагените а и ми беше първата кола която си купих с лично мои пари,работих в гората в КОМИ за да си купя кола и го направих,а можех да си купя апартамент тогава бяха по 20000, спомням си че митото и беше 13000 лева а колата купих за 40000 незнам как не ме изхвърлиха на улицата наще.казвам ви не съжалявах ,колата беше перфектна дори в момента колата се движи във Велинград
...с мазерати или с ГОЛФ единичка....супер е колега честита да ти е.ше помагаме с каквото можем.нямам търпение да я видя стегната и лъщяша.много ми харесват тия единички.класика в жанра.преди време в един брой на Авто Билд в рубриката "Употребявани автомобили" имаше едно черно кабрио ееее да ви кажа от сички тия лъскави коли последен модел най много се задържах на страницата с единичката.явно е болестно състояние.и аз съм с тройка дето не ми се правят експерименти с нея и почвам да се замислям за една костенурка, бе и те са ми слабост....естествено още всичко е на ниво мечтиииии.
Честито, ГТИ , цената на мен ми се вижда страхотна, к`во му плащаш......500лв за 110кс, газова и т.н след някакви си 3-4хилядарки ще изглежда доста добре, пък и добре дошъл в клуба на червените.
Ми така като гледам тва май е първия сериозен проект в нашия форум(имам в предвид, че се купува кола точно с тази цел- е това е мания), честитито и да ни държиш в течение с всички подробности и снимков материал да не забравиш.