nero написа:Rosen-WV написа:Аз моите не съм ги свалял.То нямаше сняг за зимни гуми![]()
пич, в ник-а ти има допусната една грешка!
И каква ми е грешката......
GVG написа:Абе момчета, да ви питам нещо. Оказа се, че моите зимни гуми са на 11 години. Иначе си имат грайфер и марката им беше някаква реномирана, но в момента не си я спомням. Дали ще сбъркам, ако ги карам цяло лято за последно и наесен да си купя нови? Мисълта ми е дали ще се държат добре при топло време.
По принцип повече от 3 г. нее препоръчително да се кара.Един познат кара зимата с видинки дет изобщо не са мръднали,обаче летните barum които са много по нови сега ще ги сменя.GVG написа:Абе момчета, да ви питам нещо. Оказа се, че моите зимни гуми са на 11 години. Иначе си имат грайфер и марката им беше някаква реномирана, но в момента не си я спомням. Дали ще сбъркам, ако ги карам цяло лято за последно и наесен да си купя нови? Мисълта ми е дали ще се държат добре при топло време.
Pichaga написа:GVG написа:Абе момчета, да ви питам нещо. Оказа се, че моите зимни гуми са на 11 години. Иначе си имат грайфер и марката им беше някаква реномирана, но в момента не си я спомням. Дали ще сбъркам, ако ги карам цяло лято за последно и наесен да си купя нови? Мисълта ми е дали ще се държат добре при топло време.
за мене е опасно
сигурна са напукани, гумата се е втвърдила и ще си като шейна като капне малко дъжд
аз не бих рискувал
пък и да се спука е голяма вероятност
харата са казали че над 3-4 години гумата си губи качествата независимо от дебелината на протектора
Теодор написа:Rosen-VW написа:Pichaga написа:GVG написа:
Не е проблем толкова староста на гоматаИма си доста голямо значение колега на колко години е гумата даже и да не е карана. На мен в момента летните гуми са ми на 6г имат към 7-8мм грайфер но няма да ти казвам какво буксуване пада при потегляне почти без газ заради втвърдяването на каучука поради остаряване на материала
![]()
buFka написа:Теодор написа:Rosen-VW написа:Pichaga написа:GVG написа:
Не е проблем толкова староста на гоматаИма си доста голямо значение колега на колко години е гумата даже и да не е карана. На мен в момента летните гуми са ми на 6г имат към 7-8мм грайфер но няма да ти казвам какво буксуване пада при потегляне почти без газ заради втвърдяването на каучука поради остаряване на материала
![]()
Тва е верно, ама как ги докарвате гумите до такива години и такива грайфери...аз ако ви покажа мойте зимни гуми с които съм минал 30 000 за 2 години - еми те надали имат повече от 5,5 мм....максимум още 1 зима смятам да ги карам. А летните сега ги сложих 4 бройки чистак бърсак, да видим те колко ще издеянат....ама след 30-40 хиляди км дори да имат над 4 мм грайфер бих ги продал....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта