greenwather написа:Cherepaha написа:greenwather написа:D16A8 108hp с нея ще отнеса половината голфове а и съм седан един такъв сивичък
Уау, какъв звяр ....![]()
![]()
П.П. Да не скъсаш некоя свинска опашка и да изпадне нещо ?
колко коня е това Ауди 1.8Т ?
и ако искаш да се пробваме и после да те черпя една бира ?
devil_vas написа:greenwather написа: имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
щото не си карал италянска кола от сорта на фиат и ланчия.там да видиш филм с екетрониката
![]()
:
iavor_var написа:Пичове аз си мислех че тук сме фенове на VW а не на някакви ми Хонди.
Освен тожа зависи за коя хода говорите:
1.6 16V е сравнително силна ама до 100 а после какве се случва с нея няма да жи казвам аз я гоня даже кам 120-130 започжам да я застигам,а карам Passat 1.6 TD комби така че я зарежете тази табуретка.
Виж 1.6 16V VITEC тя е силна 160 коня ама има лек и за нея аз сам бил свидетел как едно Polo G40 я разпра като спряла така че я да си ходят в Япония и да си ги карат там тук ние имаме VW
Rabbit_TDI написа:Голямо сравнение направи между Сивик след 93/щото не гниел/ и Голф2 който е модел 1983 -Бравос на такиз сравнения викам аз.
Draik написа:Какво му е на сравнението?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта