Къде е Хонда Сивик 1,5 16в сравнена с Голф2 ГТИ?
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
greenwather написа:Cherepaha написа:greenwather написа:D16A8 108hp с нея ще отнеса половината голфове а и съм седан един такъв сивичък
Уау, какъв звяр ....![]()
![]()
П.П. Да не скъсаш некоя свинска опашка и да изпадне нещо ?
колко коня е това Ауди 1.8Т ?
и ако искаш да се пробваме и после да те черпя една бира ?
Аз ше почерпя бира
. Достатъчно ви е, че от София до Бургас сваляте по кило и половина от обезводняване... 
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
devil_vas написа:greenwather написа: имал съм ауди и мнението ми за тези коли са ,че са бъкани с електроника дето не работи ,и тогава си задавам въпроса за кво им я слагат?
![]()
щото не си карал италянска кола от сорта на фиат и ланчия.там да видиш филм с екетрониката
![]()
:
а аз съм имал алфа 33 1.4 боксер 90 коня взета новичка , вярно с тея коли е приключение
на 120к сменяй клапани
-
Draik
- Автомобил:
- Двигател:
Доста мнения изчетох и доста се посмях също
Та нека и аз да кажа нещо, сигурно и на мен някой ще се смее но ще е този който пише тука без да знае като някои хора да не казвам кои те сами си знаят.
Значи имам и голф имам и Вектра имам и Хонда. Нито Голфа нито Вектрата могат да се сравнят и наполовина със Хондата. Много хора тука изказаха мнение като от сорта че Голфа имал по-добър комфорт от Хондата, но за коя хонда говорим все пак говорим за Сивик в Случая а не за Рекс, е не мога да се съглася с тях. С голфа като мина 50 км имам чувството че съм обиколил БГ в сравнение със Сивика а да не говорим че все едно вървя по пътя а не карам кола. Другото което е при голфа скороста се осеща в пъти повече от колкото със хондата, горенето е горе долу на едно ( Вектрата в това отношение градско направо ти изяжда глата от към краката ) Та нека да не обиждаме автомобилите си но просто Хонда Сивик и Голф няма място за сравнение, бие го по всички показатели като изключим колите до 1993 година тогава Голфа има 1 предимство че не гние за сравнение със Хондата, но вече и това е оправено, а и стабилността на сток Хонда е доста по-голяма от тази на сток Голф, все пак голфа си е градска кола. Друго нещо което е един от основните предимства на хондата е пъргавия двигател, развърта се доста по-бързо от този на голфа и е доста по издръжлив при по често каране в червената зона. Лично аз не бих си заминил хондата за голф макар че имам вече един такъв в гаража ми и ми е свърщил доста работа в интерес на истината
Та нека и аз да кажа нещо, сигурно и на мен някой ще се смее но ще е този който пише тука без да знае като някои хора да не казвам кои те сами си знаят.
Значи имам и голф имам и Вектра имам и Хонда. Нито Голфа нито Вектрата могат да се сравнят и наполовина със Хондата. Много хора тука изказаха мнение като от сорта че Голфа имал по-добър комфорт от Хондата, но за коя хонда говорим все пак говорим за Сивик в Случая а не за Рекс, е не мога да се съглася с тях. С голфа като мина 50 км имам чувството че съм обиколил БГ в сравнение със Сивика а да не говорим че все едно вървя по пътя а не карам кола. Другото което е при голфа скороста се осеща в пъти повече от колкото със хондата, горенето е горе долу на едно ( Вектрата в това отношение градско направо ти изяжда глата от към краката ) Та нека да не обиждаме автомобилите си но просто Хонда Сивик и Голф няма място за сравнение, бие го по всички показатели като изключим колите до 1993 година тогава Голфа има 1 предимство че не гние за сравнение със Хондата, но вече и това е оправено, а и стабилността на сток Хонда е доста по-голяма от тази на сток Голф, все пак голфа си е градска кола. Друго нещо което е един от основните предимства на хондата е пъргавия двигател, развърта се доста по-бързо от този на голфа и е доста по издръжлив при по често каране в червената зона. Лично аз не бих си заминил хондата за голф макар че имам вече един такъв в гаража ми и ми е свърщил доста работа в интерес на истината
-
Draik
- Автомобил:
- Двигател:
iavor_var написа:Пичове аз си мислех че тук сме фенове на VW а не на някакви ми Хонди.
Освен тожа зависи за коя хода говорите:
1.6 16V е сравнително силна ама до 100 а после какве се случва с нея няма да жи казвам аз я гоня даже кам 120-130 започжам да я застигам,а карам Passat 1.6 TD комби така че я зарежете тази табуретка.
Виж 1.6 16V VITEC тя е силна 160 коня ама има лек и за нея аз сам бил свидетел как едно Polo G40 я разпра като спряла така че я да си ходят в Япония и да си ги карат там тук ние имаме VW
Ето едно клипче на една хонда на един приятел и кажи че пак до 100 били
http://www.youtube.com/watch?v=nX-6sr-0fTo
А и да уточня за някои има и Vtec има и Vti и двете са 1,6 само дето едната е с 1 вал и е 125 к.с. а другата е с 2 вала и е 169 к.с.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
Draik
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Голямо сравнение направи между Сивик след 93/щото не гниел/ и Голф2 който е модел 1983 -Бравос на такиз сравнения викам аз.
Какво му е на сравнението? Казах че до 93-а единственото предимство на голфа е че не гние ама от там на горе вече и това не му е предимство.
Без да се сърдят колегите но казвам това което виждам ( същевременно и карам )
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Draik написа:Какво му е на сравнението?
Колега, сравняваш твоя голф с твоята хонда
Спора е абсолютно безсмислен и е време тази тема да хвръкне в кофата, защото никога, ама никога няма да се стигне до някакъв консенсус.
Има различни вкусове, различни хора, различни автомобили, различни дрехи, различни храни, различни каквото се сетиш
Хубавото на цялото това различие е, че имаме избор да притежаваме това, което ни харесва и можем да си позволим
Защо е нужно да аргументираме избора си?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”