въобще не съм искал да ти се присмивам или да се заяждам.
извинявай handshake
пак пиша това са лични наблюдения.
за обосновка на това ако трябва да описвам преживелици и случки около автокъщите по Европата няма да ми стигне цял ден...
mladvampirTDI написа:Един съвет от мен - не ходете в Германия или където и да е само заради една кола! Най-добрия вариант е ако имате познати (роднини) някъде, отивате на гости за месец и лседите обявите. Доста е скъпо, но гаранция, че ще попаднете на ВАШАТА кола. Или ангажираите познат (роднина) да свърши това и когато намери колата(колите) тогава отидете. В чужбинско вече се научиха и много е вероятно дори и 10 обяви да намерите от тук, там и 10-те да се окажат фалшиви.
Да споделя малко опит защото преди година и аз смених колата. Единственото което направих е да се обадя на човек в Германия, който помежду другото се занимава и с коли, ама единични бройки. Та той близо месец търси кола там и след като ходи на 15-тина обяви, които се оказаха далече от действителността, намери колата ми. След това ми я докара и за това взе 1000 евро. при цена от 8000 евро тези 1000 са си нормални, пък и ако бях отишъл аз да я търся и да я докарвам, щеше да излезе доста отгоре.
Така че успех, но не е лошо да потърсите и тук. Много се е говорило затова, че в БГ трудно се продава читава кола, въпреки че такива има, просто цената им е по-висока и когато човек тръгне да я продава, му се нахвърлят с това как цените не били такива. Още един съвет, гледайте по скъпите обяви тук и ходете на огледи, и в БГ може да изхвръкне птичето, стига да го търсите!
DIABLO написа:ти данеби да предлагаш някаква работа
versace написа:DIABLO написа:ти данеби да предлагаш някаква работа
За съжаление не. Питам от любоитство, защото работя с 5 големи фирми за оценки на всички видове активи )в това число и МПС), а те от своя страна имат по няколко подизпълнители и си мислех да не сме се пресекли някъде. Ако някой от тях повдигне въпрос за работа ще ти пиша ЛС за координати.
А за оная кола от снимките ни се струва доста скъпа.
Късмет с избора на кола!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта