:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Това си харесахме,какво ще кажете!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 08 фев 2006 10:40

:oops: съжалявам,че така е прозвучало :oops:
въобще не съм искал да ти се присмивам или да се заяждам.
извинявай handshake

пак пиша това са лични наблюдения.
за обосновка на това ако трябва да описвам преживелици и случки около автокъщите по Европата няма да ми стигне цял ден...

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 08 фев 2006 10:50

и аз се извинявам ако съм казал нещо :oops:
и приемам извинението ти колега handshake Beer Drunk

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Сря 08 фев 2006 11:00

зашо се разправяте бе хора
всеки си има собствено мнение по отношение на колите никога няма няма да се стигне до единогласие
радвам се че си казвате мнението......
все пак разбирате повече от мен :dontknow:
като дойдете в кафето ще се разберете с ДИАБЛО Drunk :wink:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 08 фев 2006 11:03

Ми аз питах за адреЗа ама нещо не разбрах

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 08 фев 2006 11:25

Един съвет от мен - не ходете в Германия или където и да е само заради една кола! Най-добрия вариант е ако имате познати (роднини) някъде, отивате на гости за месец и лседите обявите. Доста е скъпо, но гаранция, че ще попаднете на ВАШАТА кола. Или ангажираите познат (роднина) да свърши това и когато намери колата(колите) тогава отидете. В чужбинско вече се научиха и много е вероятно дори и 10 обяви да намерите от тук, там и 10-те да се окажат фалшиви.

Да споделя малко опит защото преди година и аз смених колата. Единственото което направих е да се обадя на човек в Германия, който помежду другото се занимава и с коли, ама единични бройки. Та той близо месец търси кола там и след като ходи на 15-тина обяви, които се оказаха далече от действителността, намери колата ми. След това ми я докара и за това взе 1000 евро. при цена от 8000 евро тези 1000 са си нормални, пък и ако бях отишъл аз да я търся и да я докарвам, щеше да излезе доста отгоре.
Така че успех, но не е лошо да потърсите и тук. Много се е говорило затова, че в БГ трудно се продава читава кола, въпреки че такива има, просто цената им е по-висока и когато човек тръгне да я продава, му се нахвърлят с това как цените не били такива. Още един съвет, гледайте по скъпите обяви тук и ходете на огледи, и в БГ може да изхвръкне птичето, стига да го търсите!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 08 фев 2006 11:43

mladvampirTDI написа:Един съвет от мен - не ходете в Германия или където и да е само заради една кола! Най-добрия вариант е ако имате познати (роднини) някъде, отивате на гости за месец и лседите обявите. Доста е скъпо, но гаранция, че ще попаднете на ВАШАТА кола. Или ангажираите познат (роднина) да свърши това и когато намери колата(колите) тогава отидете. В чужбинско вече се научиха и много е вероятно дори и 10 обяви да намерите от тук, там и 10-те да се окажат фалшиви.

Да споделя малко опит защото преди година и аз смених колата. Единственото което направих е да се обадя на човек в Германия, който помежду другото се занимава и с коли, ама единични бройки. Та той близо месец търси кола там и след като ходи на 15-тина обяви, които се оказаха далече от действителността, намери колата ми. След това ми я докара и за това взе 1000 евро. при цена от 8000 евро тези 1000 са си нормални, пък и ако бях отишъл аз да я търся и да я докарвам, щеше да излезе доста отгоре.
Така че успех, но не е лошо да потърсите и тук. Много се е говорило затова, че в БГ трудно се продава читава кола, въпреки че такива има, просто цената им е по-висока и когато човек тръгне да я продава, му се нахвърлят с това как цените не били такива. Още един съвет, гледайте по скъпите обяви тук и ходете на огледи, и в БГ може да изхвръкне птичето, стига да го търсите!

да не забравяме че и престоя там не е много евтин:)ние сме спали на далавера на 10е ама такива цени по принцип няма:)слагаш и ядене! без кола там да обикаляш си вързан:)стойш 10 дена смятай какво излиза и като ходиш по обяви и гледаш едни тояги не е истина:)за обява сме пътували по 300км и като видиш за какво иде реч и ти става мноо лошо:)някой пълен дръгел:)преди се литках яко за коли да си ги докарвам сам къде ли не съм ходил но мисля че не се ли занимаваш само с това гризваш дръвцето:)тук се намират хубави коли с обикаляне и следене на пазара!!а и гаранция ще ти излезе доста по добре от цялата разправия:)най малкото ще можеш да си я прегледаш като хората:)

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Сря 08 фев 2006 11:43

е ние ще търсиме тук естествено,но ако не намериме вече ще търсиме по германия.тая кола ни хареса ама нее казано чя ще е тя ....нещо такова...подобно :roll:

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Сря 08 фев 2006 21:26

Lady_DIABLO написа:ДИАБЛО има диплома за експерт оценител на МПС :applause: banana

Diablo към коя фирма за оценки работиш или имаш своя?

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 08 фев 2006 22:24

[quote="versace"][quote="Lady_DIABLO"]ДИАБЛО има диплома за експерт оценител на МПС :applause: banana
[/quote]
Diablo към коя фирма за оценки работиш или имаш своя?[/quote]
ами все още към никоя защото още си търся работа за да мога да се васползвам от дипломата.засега съм агент в евро инс но само правя ГО и КАСКО.ти данеби да предлагаш някаква работа

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 08 фев 2006 22:29

ох изключи си BBCode моля те :)

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 08 фев 2006 23:04

Наистина не разбирам. Ама за тоя кокошарник, да се ходи на майната си ......

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Сря 08 фев 2006 23:18

DIABLO написа:ти данеби да предлагаш някаква работа

За съжаление не. Питам от любоитство, защото работя с 5 големи фирми за оценки на всички видове активи )в това число и МПС), а те от своя страна имат по няколко подизпълнители и си мислех да не сме се пресекли някъде :D . Ако някой от тях повдигне въпрос за работа ще ти пиша ЛС за координати.
А за оная кола от снимките ни се струва доста скъпа.
Късмет с избора на кола!

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 08 фев 2006 23:28

мойто лично мнение е че е по хубаво сам да си я докараш. Като знам че 70% от колите дето се вкарват са от италия и като знам колко от тях имат тежки удари(имам познати дето текива бараки смачкани прават и продават че чак на мен ми става съвестно за човека дет ги купува) за реални километри неговориме . Лошото е че за роя голф германеца не ти дава гаранция . За скъпи коли са много точни пращаш им капаро, докарват ти колата и тя е точно такава каквато е на снимката. Но всичко е в голяма степен късмет успех с покупката .

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 08 фев 2006 23:40

versace написа:
DIABLO написа:ти данеби да предлагаш някаква работа

За съжаление не. Питам от любоитство, защото работя с 5 големи фирми за оценки на всички видове активи )в това число и МПС), а те от своя страна имат по няколко подизпълнители и си мислех да не сме се пресекли някъде :D . Ако някой от тях повдигне въпрос за работа ще ти пиша ЛС за координати.
А за оная кола от снимките ни се струва доста скъпа.
Късмет с избора на кола!

ами ще се радвам ако се освободи място даме уведомиш,

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 08 фев 2006 23:48

Абе стига сте се джафкали за тая Италия.
Пример: автокъща Николов (до басейн Спартак, София). На седмица пристигат по 2 (два) автовоза САМО ударени коли. Някои от тях са пълен тотал дори за българските застрахователи, представете си в Германия как са били оценени. ВСИЧКИ тези коли идват от ГЕРМАНИЯ (Мюнхен), автокъщата осигурява само транспорт с автовозите. Къде отиват тези коли според вас? Тия дето са ги внесли си ги оправят и си ги карат? Грешка! Оправят ги, някои от тях може и да ги оправят перфектно, не знам и после ги продават, като обевяват вноса от Германия едва ли не като екстра. И разни там клиенти (пациенти по-скоро) си казват: гледай я тази от Германия е, значи е хубава и купуват. Може и никога докато я карат да не разберат, че е имала удар.
Моята кола е "италианка" (не защитавам италиянците, защото съм се пре***л, че съм си я купил), но я търсих близо 6 (шест месеца) докато я открия. Твърдя, че тази кола не е имала никакъв удар. Някои от клуба са я виждали на живо и знаят в какво състояние е.

Така.
Изводът е: гледани коли има в цяла Европа, както и големи трошлеци. Просто като купуваш си отваряш очите на 4 и стискаш палци да имаш късмет, защото това е НАЙ-важното при кола на старо.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”