Kentavar написа:Смотана е цялата сиситема колеги. Мен така ме замотаха,че изгорях като циганска колиба. Мрънка оная лелка мрънка и ми взе парите. Е аз си ги дадох, като не бях подготвен.Т а после благодарение на Никси се поограмотих и отидох този път съвсем подготвен и оная омекна и се почна едно ходене по мъките. Ти им викаш кум Иване а те..................Сто пъти сметаха и се опитваха да намерят грешка ама не. И да ви се похваля Приеха ми документите за връщане на надвзетата сума. Но оная мърмори ама ставало бавно, ама аз и викам, споко мога да чакам. А за катализатора ако някой има проблем - аз отидох в Порше БГ и там след сверка ми дадоха бележка, че колата е излязла от завода с катализатор. Благодаря на всички колеги за помоща да се преборя с бюрокрацията за да ми върнат парите, а те не са никак малко близо 90 лева.Благодаря още веднъж и ходете подготвени когато плащате такива неща за да не ви прецакват и да си знаете правата.
angell написа:е добре бе аз преди имах мотор който никога не е бил регистриран в даначното и си го продадох без проблем. сега мой приятел има кола 113коня и също не си е регистрирал колата...какво би станало ако не си я регистрираш че нещо не ми е ясно.освен че не можеш да минеш преглед легално който едва ли някой и се опитва да мине?????????
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта