Съвет за данъка на колата.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Вто 16 май 2006 9:36

абе ебати смотаната държава, нестига че данаците са супер много а и нагли бе ... въйй егати наглото племе и лъжат .... само като чета и им се нервим много ...... тва наглост ама ...... :screwy :fight:

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Вто 23 май 2006 15:10

Kentavar написа:Смотана е цялата сиситема колеги. Мен така ме замотаха,че изгорях като циганска колиба. Мрънка оная лелка мрънка и ми взе парите. Е аз си ги дадох, като не бях подготвен.Т а после благодарение на Никси се поограмотих и отидох този път съвсем подготвен и оная омекна и се почна едно ходене по мъките. Ти им викаш кум Иване а те..................Сто пъти сметаха и се опитваха да намерят грешка ама не. И да ви се похваля Приеха ми документите за връщане на надвзетата сума. Но оная мърмори ама ставало бавно, ама аз и викам, споко мога да чакам. А за катализатора ако някой има проблем - аз отидох в Порше БГ и там след сверка ми дадоха бележка, че колата е излязла от завода с катализатор. Благодаря на всички колеги за помоща да се преборя с бюрокрацията за да ми върнат парите, а те не са никак малко близо 90 лева.Благодаря още веднъж и ходете подготвени когато плащате такива неща за да не ви прецакват и да си знаете правата. :wink:

Колега, а за 84кв. как седи въпроса? В коя графа влиза?

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Вто 23 май 2006 18:51

е добре бе аз преди имах мотор който никога не е бил регистриран в даначното и си го продадох без проблем. сега мой приятел има кола 113коня и също не си е регистрирал колата...какво би станало ако не си я регистрираш че нещо не ми е ясно.освен че не можеш да минеш преглед легално който едва ли някой и се опитва да мине?????????

Потребителски аватар
Kentavar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kentavar » Пон 29 май 2006 10:57

Глобяват ако не я регистрираш в 2 - месечен срок.Сумата не я помня 250 лв. или нещо такова. :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 29 май 2006 11:24

angell написа:е добре бе аз преди имах мотор който никога не е бил регистриран в даначното и си го продадох без проблем. сега мой приятел има кола 113коня и също не си е регистрирал колата...какво би станало ако не си я регистрираш че нещо не ми е ясно.освен че не можеш да минеш преглед легално който едва ли някой и се опитва да мине?????????

ако реши да я продава нотариуса няма да подпише сделката
Кат няма да я регистрира, ако се намери мърляч продажен нотариус

п.с. Къв е проблема, що не се плащат данъци :evil: риторичен въпрос

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Пон 29 май 2006 18:32

значи мои приятел караше голф 2 кр и го беше писал най-слабия 1.3 55коня или нещо такова после го продаде без проблем сега кара мерцедес 124 и го е писал 122коня че нямало под 100коня и 2000кубика такъв модел. и умира от яд. а другия не си е регистрирал колата113коня и не му пука. само аз май се прецаках че си декларирах колата пък не излъгах и за конете и сега плащам 140лв. ама кой се е прецакал ще се види ама ще е късно

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 29 май 2006 19:09

аз съм с КР, който всъщност е 1.8 моно за лошите (75кс)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”