Трагичен край за полото 07.02.2007

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 09 фев 2007 15:11

[quote="Syncro"][/quote]

Тотално грешен пример ........ две коли челно с 90 ако се движат знаеш мисля какво се случва ..... при това се движиш според закона ....... а по логиката ти, ами слез ти от моя път ;) като се обърне колата пътища много..... както казах ..... както е нямало да се случи ако не се е заял с тях така е можело да тръгне 5 минути по рано или късно ... ида го настигнат отзаде с 180 и да го отнесат ........ така че е излишно да укорявате който и да е ........... или най добре стойте си затворени в атомно убежище, без електричество да не ви удари тока случайно .......... ако си има късмет човек ще живее ...ако не ...няма

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 09 фев 2007 15:12

Как и с колко ще кара и кога ще се пребива всеки решава сам за себе си. Само като реши че е настъпил момента по възможност да си избере по дебело дърво или стълб а не някоя невинно минаваща кола или пешеходец за да не страдат и други покрай него. :idea: :twisted:

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пет 09 фев 2007 15:21

Грешен пример - друг път Във всички случай за които ти говориш все единия е в нарушение Е питам те аз защо толкова много искаш ти да си тоя дето кара с 200 И не няма да слезна аз от твоя път,защото там ми е работата а не съм тръгнал като тебе да си търся смъртта
Такъв като тебе със същата кола като твоята и с със същото мислене като твоето до скоро му треперехме цял град тука дали ще стане нещо от него
Да ти пратя снимка да се замислиш малко
Не го пиши това поне да не подлъгваш допълнително "новобранците"

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 09 фев 2007 15:25

Wong Fei Hung написа:
Syncro написа:

Тотално грешен пример ........ две коли челно с 90 ако се движат знаеш мисля какво се случва .....

Уха колко си ми умничък :shock
А колко ти е спирачният път при 90 и 180 км/ч

Пет пари недавам как караш и как ще се пребиеш, пука ми за хората около теб, които ще пострадат. И не ми скачай два боя че на теб това неможе ти се случи-доказателствата са всеки ден на пътя!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 09 фев 2007 15:28

А вие умничките би трябвало да сте разбрали, че не скоростта ще ме убие а рязкото спиране от 200 до 0 за около секунда :)

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 09 фев 2007 15:30

Изображение
Тази кола с 20 годишен водач е срещнала камион....
С колко ли се е движела???
Знаете ли как се чувстват сега родителите му?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 09 фев 2007 15:32

Ти пък тотално грешен пример даде ..... С каква маса е камиона и с каква колата ......... и тая кола може и с 40 да се е движела... а камиона с 60 примерно и резултата ще е същия .... ;)

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 09 фев 2007 15:39

Wong Fei Hung написа:А вие умничките би трябвало да сте разбрали, че не скоростта ще ме убие а рязкото спиране от 200 до 0 за около секунда :)

Yossarian написа:Пет пари недавам как караш и как ще се пребиеш, пука ми за хората около теб, които ще пострадат...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 фев 2007 15:40

Wong Fei Hung написа:След като съм се родил осъзнавам, че краят на живота ми наближава с 60 минути в час......... и това няма да ме спре да си карам с 200 на магистралата дори да знам, че шанса да се разкостя е в пъти по-голям отколкото ако бях карал с 100 ...... харесва ми ..... супер готино ми става..... вие си ме съдете :) а пък и да карам с 100 къде е гаранцията че на самосвала дето иде отсреща няма да кривне и да ме фрасне челно ....чели сте спящата красавица ...пазиха я ... а тя се убоде на вретено .......... ако си има късмет човек ще доживее до дълбока старост и ще си дундурка внуци и правнуци ....ако не ще се мре ...нищо страшно :)

:да: :bowdown

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 09 фев 2007 15:41

Не ми е жал за такива като теб, жал ми е че обикновенно при тях се возят други невинни деца...

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Пет 09 фев 2007 15:42

добре ... виждам че заради мен се получава спор, и се разделяте на 2 лагера ... на мен ми е тръпка да се подгоня с А8 4.2 куатро и за това съм го направил, но от къде да зан маз че това са пилотни коли на някого си и че ще ме изблсъкат от пътя ?! от 4-5 месеца живея в Софяи и ен знам много как седят нещата тука и аз бях написал че повече от тази скорост която вдигнах тогава никога не бях карал колата така, и мен ме е страх да карам с висока скорост, мания ми е да се гоня за това съм си взел колата и за това си я правех, ако не бяха ме блъснали отзад да ме завъртят и отсранят от пътя нямаше да стане така, намаше да завършя в пътя ... пак казвам НЕЗНАЕХ ЧЕ СА ТАКИВА ХОРА ! щом полциайте ми казаха да ги забравя тези ауди-та а 2-ма от полицайте ги видяха защото бяха в една пряка ... направете си смекта кои са и какви са !!! жив и здрав съм и ещ си нарпавя друга коал пак за това ... ако не споделяте с мен идеята за дръпките, гонките, драг-а или както там си искате го анречете занчи съм виновен, виновен съм едиснтвено за високата скорост, вианги поемам този риск но не и някой да ме блъсне че му пречя и че може би съм го застрашавал ... не мисля че е правилно то тяхна страна но явно има и други законище цитирам полицая "като видиш таквиа коли намаляш и отбиваш в дясно" от кога иам такъв закон за мутри ?! :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 09 фев 2007 15:43

Wong Fei Hung написа:Ти пък тотално грешен пример даде ..... С каква маса е камиона и с каква колата ......... и тая кола може и с 40 да се е движела... а камиона с 60 примерно и резултата ще е същия .... ;)

А бре човече, какво ти става бре?
Побърка ли се?
Карай си с колкото искаш ама си направи път.КАрай си само по него.Ако караш по масовите пътища, ще караш като болшинството по тях - но не онези с лошия пример, а ще караш що годе в нормите.
Не случайно има правила, друг е въпроса колко се спазват.Но тр да се почне от някъде.
Ще ти дам пример : Колко често се спираше на пешеходец на зебра и колко често се спира сега?Ами по-често е от преди.
Ако искаш да си караш както си искаш гледай да е на новопостроения ти път.И не развивай теории че не се умира от скорост, а от спирачен път.Май не си губил приятел в разни такива произшествия?
И най-вече - няма нужда да занимаваш всички тука как ти е кеф НА ТЕБЕ да караш.
Темата е за удареното поло , а не затова как обичаш да караш ти.
Айде със здраве.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 09 фев 2007 15:44

Ехоооо, че кой е казал, че като возя някой карам бързо :) с хора освен мен в колата повече от 150 и то на тракия не съм вдигал :) стигнал съм до заключението, че като карам аз не ме е страх дори да карам с 200 обаче като ме возят над 150 ме хваша здраво шубето ...така че го спестявам на пътниците ми това чувство :)

А ТЕМАТА СТИГНА ДОТУК ПРОСТО ЗАЩОТО КАЗАХ ДА НЕ УКОРЯВАТЕ ЧОВЕКА КАК Е КАРАЛ ;) ЗАЩОТО НЕ СТЕ НИКАКВИ ЧЕ ДА ГО СЪДИТЕ .....

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 09 фев 2007 15:46

mgm написа:ще цитирам полицая "като видиш таквиа коли намаляш и отбиваш в дясно" от кога иам такъв закон за мутри ?! :roll:

Добре бре тоя ескорт - нещо лампи от тия под предната решетка, някакви други белези нямаше ли?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 фев 2007 15:46

ми аз смених няколко гаджето щото ги беше страх от скороста, и сега съм се закротил с една мацка която търпи до 180 км/ч ;)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”