Тотално грешен пример ........ две коли челно с 90 ако се движат знаеш мисля какво се случва ..... при това се движиш според закона ....... а по логиката ти, ами слез ти от моя път

Wong Fei Hung написа:Syncro написа:
Тотално грешен пример ........ две коли челно с 90 ако се движат знаеш мисля какво се случва .....
Wong Fei Hung написа:След като съм се родил осъзнавам, че краят на живота ми наближава с 60 минути в час......... и това няма да ме спре да си карам с 200 на магистралата дори да знам, че шанса да се разкостя е в пъти по-голям отколкото ако бях карал с 100 ...... харесва ми ..... супер готино ми става..... вие си ме съдетеа пък и да карам с 100 къде е гаранцията че на самосвала дето иде отсреща няма да кривне и да ме фрасне челно ....чели сте спящата красавица ...пазиха я ... а тя се убоде на вретено .......... ако си има късмет човек ще доживее до дълбока старост и ще си дундурка внуци и правнуци ....ако не ще се мре ...нищо страшно
Wong Fei Hung написа:Ти пък тотално грешен пример даде ..... С каква маса е камиона и с каква колата ......... и тая кола може и с 40 да се е движела... а камиона с 60 примерно и резултата ще е същия ....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта