Айде със здраве си карайте VW по пътищата родни!!!
И пак за държанието ни на пътя!!!
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Това за Стара Згора не мога да го преглътна! Всяко стадо си има "мърша". В момента не пиша за да се заяждаме, но за една седмица 3 пъти пътувах до Китен и повечето смляни коли по пътя бяха със софийска регистрация/нищо лично/. И Вие си имате големи "МАЙСТОРИ НА СПОРТА" и във всеки град има малуумници, които се качват и карат като за последно. Така, че не мисля да се заяждаме на тема "В КОЙ ГРАД СА НАЙ - ГОЛЕМИ ПСИХОПАТИ"
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ма то се знае за софиянци че сме "най" навсякъде.
това си ни е по дифолт.
сериозно сега-не е важно кой откъде е-просто в софия има друг ритъм всичко и хора и коли. и ние сме свикнали на това.
в страната живота тече по съвсем друго темпо-хората имат нерви някак си-не знам дали го казвам точно. изчакват се и са по "прощаващи" някак. ние софиянци изнервяме обстановката в страната щото просто такъв ни е ритъма...
не сме толкова "прощаващи".
и по света е така с големите и малките градове-който е живял може да каже.
сериозно сега-не е важно кой откъде е-просто в софия има друг ритъм всичко и хора и коли. и ние сме свикнали на това.
в страната живота тече по съвсем друго темпо-хората имат нерви някак си-не знам дали го казвам точно. изчакват се и са по "прощаващи" някак. ние софиянци изнервяме обстановката в страната щото просто такъв ни е ритъма...
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
vaskoto1 написа:ма то се знае за софиянци че сме "най" навсякъде.
това си ни е по дифолт.
![]()
Далеч съм от мисълта, че ние от ПРОВАНСА можем да се мерим по "шофьорлък " с Вас. Само не знам що ни мислите за откъснати зелени. Знам, че в София трафика е ненормалени ако не си нахален не можеш се измъкна от кръстовището, ма и ние ги владеем техниките.
МАЙТАП ДА СТАВА!!!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
майтап бе уили...
аз имам много добри приятелчета от гъзората... и те са психо-таман като мене...
иначе наистина е готин град-много ви е чисто там и си го поддържате-евала за което.
а в хотел верея има 24 часа канал за възрастни...хихихихихи (баси колко съм изпервазен) това мойто приятелче винаги ми го напомня-станало ми е като рекламен знак на града...
аз имам много добри приятелчета от гъзората... и те са психо-таман като мене...
иначе наистина е готин град-много ви е чисто там и си го поддържате-евала за което.
а в хотел верея има 24 часа канал за възрастни...хихихихихи (баси колко съм изпервазен) това мойто приятелче винаги ми го напомня-станало ми е като рекламен знак на града...
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
driver написа:Това за Стара Згора не мога да го преглътна! Всяко стадо си има "мърша". В момента не пиша за да се заяждаме, но за една седмица 3 пъти пътувах до Китен и повечето смляни коли по пътя бяха със софийска регистрация/нищо лично/. И Вие си имате големи "МАЙСТОРИ НА СПОРТА" и във всеки град има малуумници, които се качват и карат като за последно. Така, че не мисля да се заяждаме на тема "В КОЙ ГРАД СА НАЙ - ГОЛЕМИ ПСИХОПАТИ"![]()
Може да е малоумник,но да кара примерно:roll: Ето вчера си карам и изведнъж и скивам Шамара правеше десен завой и ме изчака,дори в първия момент си помислих,че ще мине но се излъгах
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги според мен всичко си е до умствен багаж лошото е че някой го нямат. Много се изкефих на момчето с което се прибирахме от Бургас, спазваше дистанция, не правеше рискови изпреварвания и т.н. ако всички караха така може би ПТП-тата щяха да намалеят поне с 70%.
А за шамара: "Кръстих си детето Михаил Михайлов Михайлов щото ако е прост като мене да може да си запомни името." Нещо такова беше май.
А за шамара: "Кръстих си детето Михаил Михайлов Михайлов щото ако е прост като мене да може да си запомни името." Нещо такова беше май.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
разяснението...:
Stephen Moores was waiting at a roundabout, minding his own business, when an articulated lorry rolled onto his Lexus IS200. It didn't do the car much good, but Stephen walked away unhurt!
стивън мурс си чакал на едно кръгово-никому нищо не правел човечеца, когато един камион се преобърнал върху неговия лексъс.
въпреки че за колата никак не е било добре стивън се отървал без наранявания...
те ти булка....професионални драйвъри...
баси тоя с камиона ще да е взел завоя с 200...
и не ще да е бил малък-така да го сплоска лексъсчето...
vaskoto1 написа:аз пък като видя СТ направо ситни пъпчици ме избиват...
имам чувството че в тая загора по голямата част са психопати!!
професионалисти-ама истински, такива са ги правили пред мене че направо ме е втрисало....
и що все най якия екшън е от СТ аз нямам логично обяснение...???
по брутално мнение за СТ не бях чел
по едно време имаше един лаф "старазагорските карачи" - много е верен
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”