И пак за държанието ни на пътя!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Вто 24 авг 2004 14:22

Това за Стара Згора не мога да го преглътна! Всяко стадо си има "мърша". В момента не пиша за да се заяждаме, но за една седмица 3 пъти пътувах до Китен и повечето смляни коли по пътя бяха със софийска регистрация/нищо лично/. И Вие си имате големи "МАЙСТОРИ НА СПОРТА" и във всеки град има малуумници, които се качват и карат като за последно. Така, че не мисля да се заяждаме на тема "В КОЙ ГРАД СА НАЙ - ГОЛЕМИ ПСИХОПАТИ" :twisted:
Айде със здраве си карайте VW по пътищата родни!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 24 авг 2004 14:28

ма то се знае за софиянци че сме "най" навсякъде.
:lol: това си ни е по дифолт. :lol:
сериозно сега-не е важно кой откъде е-просто в софия има друг ритъм всичко и хора и коли. и ние сме свикнали на това.
в страната живота тече по съвсем друго темпо-хората имат нерви някак си-не знам дали го казвам точно. изчакват се и са по "прощаващи" някак. ние софиянци изнервяме обстановката в страната щото просто такъв ни е ритъма...
не сме толкова "прощаващи".
и по света е така с големите и малките градове-който е живял може да каже.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 24 авг 2004 15:12

ваското тука е прав, най-добре се кара в смолянско, там са баси пичовете, ама като видят малко напечено и си ошашкват и правмят невъобразими и неадекватни неща

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Вто 24 авг 2004 15:15

vaskoto1 написа:ма то се знае за софиянци че сме "най" навсякъде.
:lol: това си ни е по дифолт. :lol:
сериозно сега-не е важно кой откъде е-просто в софия има друг ритъм всичко и хора и коли. и ние сме свикнали на това.
в страната живота тече по съвсем друго темпо-хората имат нерви някак си-не знам дали го казвам точно. изчакват се и са по "прощаващи" някак. ние софиянци изнервяме обстановката в страната щото просто такъв ни е ритъма...
не сме толкова "прощаващи".
и по света е така с големите и малките градове-който е живял може да каже.

Далеч съм от мисълта, че ние от ПРОВАНСА можем да се мерим по "шофьорлък " с Вас. Само не знам що ни мислите за откъснати зелени. Знам, че в София трафика е ненормалени ако не си нахален не можеш се измъкна от кръстовището, ма и ние ги владеем техниките. :D Все пак Стара ГЪЗОРА не е чак толкова малко градче - виждали сме светофари и гледаме да ги спазваме /поне аз/.
:D Какво да направя, че съм тънкообиден на тема СЗ, обичм го това градче /четвърто или пето беше по големина в България/ :D :D :D
МАЙТАП ДА СТАВА!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 24 авг 2004 15:15

не се засягай де 8)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 24 авг 2004 21:18

майтап бе уили...
аз имам много добри приятелчета от гъзората... и те са психо-таман като мене...
иначе наистина е готин град-много ви е чисто там и си го поддържате-евала за което.
а в хотел верея има 24 часа канал за възрастни...хихихихихи (баси колко съм изпервазен) това мойто приятелче винаги ми го напомня-станало ми е като рекламен знак на града...

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Сря 25 авг 2004 16:06

driver написа:Това за Стара Згора не мога да го преглътна! Всяко стадо си има "мърша". В момента не пиша за да се заяждаме, но за една седмица 3 пъти пътувах до Китен и повечето смляни коли по пътя бяха със софийска регистрация/нищо лично/. И Вие си имате големи "МАЙСТОРИ НА СПОРТА" и във всеки град има малуумници, които се качват и карат като за последно. Така, че не мисля да се заяждаме на тема "В КОЙ ГРАД СА НАЙ - ГОЛЕМИ ПСИХОПАТИ" :twisted:
Айде със здраве си карайте VW по пътищата родни!!!

Може да е малоумник,но да кара примерно:roll: Ето вчера си карам и изведнъж и скивам Шамара правеше десен завой и ме изчака,дори в първия момент си помислих,че ще мине но се излъгах :wink: Аз иначе хич не го харесвам но поне не се прави на някакъв велик с БМВ-то си :!:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 25 авг 2004 18:41

Колеги според мен всичко си е до умствен багаж лошото е че някой го нямат. Много се изкефих на момчето с което се прибирахме от Бургас, спазваше дистанция, не правеше рискови изпреварвания и т.н. ако всички караха така може би ПТП-тата щяха да намалеят поне с 70%.

А за шамара: "Кръстих си детето Михаил Михайлов Михайлов щото ако е прост като мене да може да си запомни името." Нещо такова беше май.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 26 авг 2004 13:53

Изображение

Изображение

Изображение

:shock: :shock:
разяснението...:
Stephen Moores was waiting at a roundabout, minding his own business, when an articulated lorry rolled onto his Lexus IS200. It didn't do the car much good, but Stephen walked away unhurt!
стивън мурс си чакал на едно кръгово-никому нищо не правел човечеца, когато един камион се преобърнал върху неговия лексъс.
въпреки че за колата никак не е било добре стивън се отървал без наранявания...

те ти булка....професионални драйвъри...
баси тоя с камиона ще да е взел завоя с 200... :shock: :shock:
и не ще да е бил малък-така да го сплоска лексъсчето...

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 29 сеп 2005 14:23

vaskoto1 написа:аз пък като видя СТ направо ситни пъпчици ме избиват...
имам чувството че в тая загора по голямата част са психопати!!
професионалисти-ама истински, такива са ги правили пред мене че направо ме е втрисало....
и що все най якия екшън е от СТ аз нямам логично обяснение...???

по брутално мнение за СТ не бях чел :lol: :lol: че съм и оттам да му се невиди :lol: за разлика че съм карал само и единственно в софия но отчасти си прав (с ръка на сърцето го казвам тъй като 3-4 пъти в годината ми се налага и там да карам).

по едно време имаше един лаф "старазагорските карачи" - много е верен :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”