Като чета постовете на SirT до сега имам много

Градски-не му трябва много време-Помпа-дюза е....momo 1 написа:L&R написа:По-принцип в България или поне тези пътища които аз използвам повече от 150 км/ч. не мога да подържам къде ги развивате тези скорости освен на двете смешни магистралки незнам .
зависи колко време ти трябва да ги вдигнеш тези 150
jeki написа:вземаите дизел нафта бол не са хабете с тиа бензини се без пари ще ходите - нафтичката му е майката особено ТДИ то на 4 - ка .
5.5 градко и 3.8 извън градко на темпомат с 90 км а как е . ти еба и бензинките и сичко - от 2.години и половина карам 4 - ка ТДИ и на бензиностанция не съм стъпвал няма и да стъпя . НАФТА БОЛ
L&R написа:И още 25г. голф от 1 до 5 се предлага и с малък двигател и се харчи при това добре . Щом като инженерите са преценили през целия този период от време, че става това купе с този мотор, никой не може да ме разубеди че голф с малък мотор е за боклука.
L&R написа:По-принцип в България или поне тези пътища които аз използвам повече от 150 км/ч. не мога да подържам къде ги развивате тези скорости освен на двете смешни магистралки незнам .
И още 25г. голф от 1 до 5 се предлага и с малък двигател и се харчи при това добре . Щом като инженерите са преценили през целия този период от време, че става това купе с този мотор, никой не може да ме разубеди че голф с малък мотор е за боклука.
ПО света има и нормални потребители , които си купуват кола за да се придвижват , а тук струва ми се на първо място да се състезават
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта