L&R написа:По-принцип в България или поне тези пътища които аз използвам повече от 150 км/ч. не мога да подържам къде ги развивате тези скорости освен на двете смешни магистралки незнам .
И още 25г. голф от 1 до 5 се предлага и с малък двигател и се харчи при това добре . Щом като инженерите са преценили през целия този период от време, че става това купе с този мотор, никой не може да ме разубеди че голф с малък мотор е за боклука.
ПО света има и нормални потребители , които си купуват кола за да се придвижват , а тук струва ми се на първо място да се състезават

Абсолютно съм съгласен с тебе

Тва тука не са обикновени хорица ентусиасти, събрали се да си помагат, а само състезатели, на които скорости от порядъка на 110-130 им пречат страшно много, щот са много бавни... Щом аз извънградско смъквам до 6 на сто, значи какво остава за 1.4

То си е като дизел. Е вярно, няма тази еластичност на по-големите двигатели и на TDI-тата, но като ти трябва да изпреварваш, ръгаш 4-та и готово

Ако си караш спокойно, няма да ти дреме, изобщо от нищо. Даже няма да ти се налага да изпреварваш, щото тука всички бичат с по 250-270, а даже и с по 300 (на Sir T голфа даже и 400 прави, мани майтапа

) и ще те изпреварват. А ти като си караш с 90-110, и разхода ще ти е в разумни граници и всичко ще е точно