Мисля, че в крайна сметка ще ме разубеди отново разхода-само като си помисля разликата между мах.разход на 1.4i и 1.9SDI e 2,7л по заводски норми. Доста сериозно.
poGo написа:nii написа:poGo написа:Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 -
абе как караш ти??? под 5500 оборота падаш ли изобщо>?
Опитвам се. Не е лесно![]()
Няколко от причините:
Гуми 205/50/15; Вечно студена (карам я по 2-3 км.на ден); Двата крака на газта; Само градско; Разходна норма 9-10/100 и т.н.
Както каза един приятел автотехник - Късметлия си, че харчи само толкова!
Сега като се замисля, май един път засеках 10/100![]()
![]()
Anbuch написа:
...вместо 300 000 км - 000 000 км и надписа total изчезна , да не би и тук да е нещо такова...Аз лично тоя филм не го вярвам ама...
POLO_SPORT написа:На това каране наистина ти е много икономична колата....междудругото така само студено каране 2-3км няма ли да се разсипе мотора много бързо?!
green написа: ТАЗИ ДРЕБНА И НЕУДОБНА КОЛА ЗА ТОЛКОВА ПАРИ? - за тези пари ще си вземеш (хипер-гига-мега-супер ГРАМАДЕН!!) Опел Астра или Вектра - пъргави и чудни!".
green написа:Anbuch написа:
...вместо 300 000 км - 000 000 км и надписа total изчезна , да не би и тук да е нещо такова...Аз лично тоя филм не го вярвам ама...
И аз го гледах , след това проверих как стои въпроса с дигиталните километражи - положението е плачевно - всеки малко по-светнат автомобилен хакер може да го превърти и да изтрие паметта (ако има такава). Но обикновено ги превъртат на някакви по-достоверни километри.
Моят киломертаж сега показва към 200хил, но като я гледам как всичко е изтрито и лъснато, сигурно е поне на 500. освен това е мноого базов модел - няма си дори дръжки на тавана( та всички, дето ги возя негодуват и се търкалят из колата по завоите)
Но-о, тогава интернет имаше тук-там и нямаше такива места из него, където човек може да научи толкова много. Каквото каже "Майстора" това е!
green написа:
---
И аз това казвам - колкото по - нова, толкова по-малко проблеми
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта