ultralamer написа:salamaleikum написа:Здравейте колеги реших да се сдобия с по-нова придобивка и съм се спрял на тези две коли конкретно.Тъй като технически са еднакви.Въпроса ми е следния харесал съм си TDi мотора със 150 коня добър ли е заслужава ли си покупката на такъв и евентуално кой друг двигател може и бензинов бихте ми препоръчали, който разбира се да върви прилично.И двете коли ми харесват но сеата ми е малко повече на сърце заради по-красивия си дизайн.Дайте мнения ще съм ви благодарен.
Вижте човека какво ви пита, а вие колко излишни мнения написахте. Това става почти във всяка тема. Той не пита коя от двете е по-хубава, даже самият е казал към коя клони.
salamaleikum написа:Здравейте колеги реших да се сдобия с по-нова придобивка и съм се спрял на тези две коли конкретно.Тъй като технически са еднакви.Въпроса ми е следния харесал съм си TDi мотора със 150 коня добър ли е заслужава ли си покупката на такъв и евентуално кой друг двигател може и бензинов бихте ми препоръчали, който разбира се да върви прилично.И двете коли ми харесват но сеата ми е малко повече на сърце заради по-красивия си дизайн.Дайте мнения ще съм ви благодарен.
ISRalien написа:ultralamer написа:salamaleikum написа:Здравейте колеги реших да се сдобия с по-нова придобивка и съм се спрял на тези две коли конкретно.Тъй като технически са еднакви.Въпроса ми е следния харесал съм си TDi мотора със 150 коня добър ли е заслужава ли си покупката на такъв и евентуално кой друг двигател може и бензинов бихте ми препоръчали, който разбира се да върви прилично.И двете коли ми харесват но сеата ми е малко повече на сърце заради по-красивия си дизайн.Дайте мнения ще съм ви благодарен.
Вижте човека какво ви пита, а вие колко излишни мнения написахте. Това става почти във всяка тема. Той не пита коя от двете е по-хубава, даже самият е казал към коя клони.
Прочети заглавието на темата, в която пишеш поне..
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта