Golf IV или Seat Leon

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Нед 13 юли 2008 14:12

И на мене Сеат-а ми харесва повече..ако бих тръгнал да си избирам между двете със сигорност бих взел Сеат-а! :wink: Въпрос на вкус,а тфа че всеки рейсър се кефи на голф,е повече от ясно :?

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Нед 13 юли 2008 14:44

И на мен сеата повече ми харесва

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Golf IV или Seat Leon

Мнениеот Ivailo » Нед 13 юли 2008 20:31

ultralamer написа:
salamaleikum написа:Здравейте колеги реших да се сдобия с по-нова придобивка и съм се спрял на тези две коли конкретно.Тъй като технически са еднакви.Въпроса ми е следния харесал съм си TDi мотора със 150 коня добър ли е заслужава ли си покупката на такъв и евентуално кой друг двигател може и бензинов бихте ми препоръчали, който разбира се да върви прилично.И двете коли ми харесват но сеата ми е малко повече на сърце заради по-красивия си дизайн.Дайте мнения ще съм ви благодарен.

Вижте човека какво ви пита, а вие колко излишни мнения написахте. Това става почти във всяка тема. Той не пита коя от двете е по-хубава, даже самият е казал към коя клони.

Прочети заглавието на темата, в която пишеш поне..

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Нед 13 юли 2008 20:36

salamaleikum написа:Здравейте колеги реших да се сдобия с по-нова придобивка и съм се спрял на тези две коли конкретно.Тъй като технически са еднакви.Въпроса ми е следния харесал съм си TDi мотора със 150 коня добър ли е заслужава ли си покупката на такъв и евентуално кой друг двигател може и бензинов бихте ми препоръчали, който разбира се да върви прилично.И двете коли ми харесват но сеата ми е малко повече на сърце заради по-красивия си дизайн.Дайте мнения ще съм ви благодарен.

Абе колега вземаш това което ти е на сърце.! :lol:

Потребителски аватар
ultralamer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ultralamer » Нед 13 юли 2008 23:36

ISRalien написа:
ultralamer написа:

Вижте човека какво ви пита, а вие колко излишни мнения написахте. Това става почти във всяка тема. Той не пита коя от двете е по-хубава, даже самият е казал към коя клони.

Прочети заглавието на темата, в която пишеш поне..

Ъ?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”