Имайте пред вид, че мнението по-надолу ще го напише един от най-големите и ревностни фенове на Шкода. (

па макар и ориентиран към бъдеща покупка живот и здраве на VW) До скоро НАИСТИНА си мислех, че в Шкодите се монтират по-долнопробните като качество материали в сравнение с VW. Знаех, че това по-скоро е приказка в стила на Myth Busters и наистина се убедих, че това не е така. Материалите са си същите както и при VW. Знам, че темата е за Пасата и не мисля да спамя излишно на тема "източната братовчедка". Горното мнение го написах, защото СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ, че имам доста набито око за детайлите по автомобилите (интериор, екстериор, комфорт и т.н.), па макар и да съм доста своенравен и индивидуален по отношение на собствения ми вкус и критерии "хубаво-грозно". Доста сериозно огледах новия В7. Смея да твърдя, че примерно Супърба има някои по-галещи окото неща. И какво от това. Ясно - качеството е едно и също. Дизайнът е под една шапка И... Най-ревностният почитател на Шкодата хареса повече Пасата!!! На всички колеги, които не харесват новия Пасат, визирайки неговата "безличност" ще кажа, че според мен няма нищо лошо в това да уеднаквиш (до известна степен) визията на всички модели на една марка ако успееш да запазиш тяхната индивидуалност. А случая (пак лично мое мнение) с Пасата е точно такъв. Хем е Phaeton, хем НЕ Е! Хем е Поло, хем НЕ Е! Може и да не му харесвам "fashion" изпълнението на вратите, но пък си мисля, колко маааааааааалко време ще ми е нужно да свикна (даже да го заобичам) с това. Хе-хе. Та аз не харесвах и фаровете на фейслифтнатата Октавия на шпионските снимки. (Мухата цецА - с "А")

Пък после те ми се струваха едно от най-красивите неща в нея на живо. Много важно, че приличала на голЕма Фабия 2.