Какво да кажа, двигателят е много пъргав, развърта се страхотно. Набира много добре, не мога да направя точно сравнение с по-мощни такива, защото тези, коит окарах 131 к.с., бяха с ръчна скорстна кутия, и често казано не правя много разлика. Може би една идея по бавно набира, но от друга страна максималния въртящ момент е на разположение от 1800 оборота, а при 131 к.с. е от 1900, не че има толкова голямо значение. Много съм доволен като цяло. Автоматика е уникална глезотия. Ще видим разхода какъв ще е, щото много хора казват, че автоматика вдига разхода, а и по спецификация дават по - висок разход на автоматика отколкото при ръчна скоростна кутия. По отношение на ускорението също съм доволен, като се натисне педала на газта до долу се включва кикдаун и сваля веднага предавките. От място е много приятно, защото почти няма прекъсване на ускорението. Като максимална скорост до сега повече от 150 не съм вдигал, щото свърши мястото - от Плиска /бях с около 80 км/ч до колелото на 4-ти километър. Това е за сега, после повече - максимална скорост и разход.
П.П: А и обещаните снимки отвън