DanZki написа:Да двигателя е ААМ мисля
Така е ... и е още по вечен от 1,8 абс
webdude написа:
Така е за цвета ... не отричам ... аз направих компромис единствено с цената която исках да платя за голф-а ... (исках да го купя за по малко, но уви ...)
Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш
Vw_wV написа:webdude написа:A ако ти кажа, че в USA имах V6 3-литров - 135 коня ... как ще ти се стори ...Vw_wV написа:щото моята четворка е 1,4 16В и се зачудих че 1,8 мотор също може да е 75 коня
сериозно ли стига бе, има ли такива коли
Rabbit_TDI написа:Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш
Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш лиИначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.
В нашата държава комплексарите, простаците, първенютата или просто не-интелигентните и/или не-наясно хора, които смятат че щом имат право на глас е редно да го изкажат, макар и мнението им да предизвиква единствено смях, както в някой от горните изказвания, са много повече от останалите - така е на улицата, в жилищните сгради и в парламента...
Rabbit_TDI написа:Vw_wV написа:webdude написа:A ако ти кажа, че в USA имах V6 3-литров - 135 коня ... как ще ти се стори ...Vw_wV написа:щото моята четворка е 1,4 16В и се зачудих че 1,8 мотор също може да е 75 коня
сериозно ли стига бе, има ли такива коли
Че те американските повечето са такива.Там са им големи колите и имат нужда от въртящ момента ,а не ползват дизели/щото тракат и в уса няма хубава нафта/ и правят бензинките дългоходови и бавнообортни.
so.sec написа:webdude написа:нищо им няма на нафтата ... просто не им пука особенно за разхода а и бензиновия мотор е (ох да не почваме ония другя спор пак) ... да кажем, че не им пука за разхода
![]()
![]()
![]()
Хареса ми!![]()
Но дайте да не разводняваме темата. стига толкоз за американците. ще ги стигнем...
so.sec написа:Rabbit_TDI написа:Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш
Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш лиИначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.
Ако не го ползваш не бие никъде!
ама трудно мога да си представя че има човек, който в последните години лятно време да не вкючва климата ако има такава
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта