Избор между Голф 4, Опел Астра и Форд

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 27 фев 2008 22:15

DanZki написа:Да двигателя е ААМ мисля

Така е ... и е още по вечен от 1,8 абс

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 27 фев 2008 22:17

щото моята четворка е 1,4 16В и се зачудих че 1,8 мотор също може да е 75 коня

Потребителски аватар
webdude
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 27 фев 2008 22:20

Vw_wV написа:щото моята четворка е 1,4 16В и се зачудих че 1,8 мотор също може да е 75 коня
A ако ти кажа, че в USA имах V6 3-литров - 135 коня ... как ще ти се стори ...

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 27 фев 2008 22:22

webdude написа:
Така е за цвета ... не отричам ... аз направих компромис единствено с цената която исках да платя за голф-а ... (исках да го купя за по малко, но уви ...)

Оххх, с нея и аз :lol: какво да се прави. за сметка на това намерих до голяма степен това което търсих. оттук нататък е въпрос на късмет. ако има екстра която още ми се искаше да има е отпление на седалките... ама не може всичко :) не бива да ставам нахален :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 27 фев 2008 22:32

Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш

Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш ли :D Иначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 27 фев 2008 22:33

webdude написа:
Vw_wV написа:щото моята четворка е 1,4 16В и се зачудих че 1,8 мотор също може да е 75 коня

сериозно ли стига бе, има ли такива коли

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 27 фев 2008 22:35

Vw_wV написа:
webdude написа:

Че те американските повечето са такива.Там са им големи колите и имат нужда от въртящ момента ,а не ползват дизели/щото тракат и в уса няма хубава нафта/ и правят бензинките дългоходови и бавнообортни.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 27 фев 2008 22:36

Rabbit_TDI написа:

Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш ли :D Иначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.

Ако не го ползваш не бие никъде!
ама трудно мога да си представя че има човек, който в последните години лятно време да не вкючва климата ако има такава :)

лайномета
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот лайномета » Сря 27 фев 2008 22:37

В нашата държава комплексарите, простаците, първенютата или просто не-интелигентните и/или не-наясно хора, които смятат че щом имат право на глас е редно да го изкажат, макар и мнението им да предизвиква единствено смях, както в някой от горните изказвания, са много повече от останалите - така е на улицата, в жилищните сгради и в парламента...

ох,иронията....чак боли :)

жив и здрав колега,пък дано да имаш по-малко вземане-даване с простаци,комплексари и нискоинтелигентни парвенюта с право на глас

Потребителски аватар
webdude
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 27 фев 2008 22:46

Rabbit_TDI написа:
Vw_wV написа:
webdude написа:

Че те американските повечето са такива.Там са им големи колите и имат нужда от въртящ момента ,а не ползват дизели/щото тракат и в уса няма хубава нафта/ и правят бензинките дългоходови и бавнообортни.

нищо им няма на нафтата ... просто не им пука особенно за разхода а и бензиновия мотор е (ох да не почваме ония другя спор пак) ... да кажем, че не им пука за разхода

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 27 фев 2008 22:50

кво да им пука, те окрадаха нафтата на половиния свят, кво ги и.е колко им горат бараките

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 27 фев 2008 22:55

webdude написа:нищо им няма на нафтата ... просто не им пука особенно за разхода а и бензиновия мотор е (ох да не почваме ония другя спор пак) ... да кажем, че не им пука за разхода

:lol: :lol: :lol:
Хареса ми! :да:

Но дайте да не разводняваме темата. стига толкоз за американците. ще ги стигнем... :lol:

Потребителски аватар
webdude
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 27 фев 2008 23:20

so.sec написа:
webdude написа:нищо им няма на нафтата ... просто не им пука особенно за разхода а и бензиновия мотор е (ох да не почваме ония другя спор пак) ... да кажем, че не им пука за разхода

:lol: :lol: :lol:
Хареса ми! :да:

Но дайте да не разводняваме темата. стига толкоз за американците. ще ги стигнем... :lol:

Мисля, че темата отдавна е разводнена ... :)

Колкото до американците - ще ги стигнем по невежество и дебилство (за общата маса става въпрос ... противно на това което смятат много хора там също има много образовани и умни хора)

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Сря 27 фев 2008 23:35

Айде да кажем, че вече почва да им пука и за разхода :) Като гледам рекламите за коли, 100% наблягат на колко гори колата....допреди 3 години нямаше такова нещо.
За нафтата...не е като европейската, но и не е лоша, особено от миналия октомври, когато въведоха ULSD с ниво на сяра 15ppm. Пак не е като европейската с 5ppm, но моето дизелаче не се оплаква :lol:
И друго-няма ЕДИН двигател, продаващ се на местния пазар от американска или японска компания, който да е по-млад от 5-7 години, като модел. Просто няма избор на двигатели, да не говорим за скоростни кутии на американските таралясници...
Инак си прав, има и недебилни сравнително интелигентни американци, но повечето са като коне с капаци - американското е най-хубаво и дотам. За жалост, като гледам как се развива българското общество и особено най-младите, вземаме точно най-лошите качества на американския начин на живот и култура. Жалко за нас.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 27 фев 2008 23:48

so.sec написа:
Rabbit_TDI написа:

Ако не го ползваш не бие никъде!
ама трудно мога да си представя че има човек, който в последните години лятно време да не вкючва климата ако има такава :)

Ми аз.Като се придвижвам на къси разстояния/градско/си иска минута да почне да духа хладно и 2 да стане хладилник.После иска 2 минути преди да спреш да го изключиш да издуха въздуха щото иначе после мирише на "фъшкий".Ако си с лиматроник вече нещата стоят друго яче ама Голфовете по правило са с климатик та дори и 5-иците :cry: .
P.S.И да не го ползваш пак си и 100 ина кила тежест вархфу колата ,че да не е и повече.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”