Идеята ми е да пробия някъде във всеки калник по 1 малка дупка(вътрешно разбира се) и да изпразня по 1-2 флакона пяна в тях.Искам тихо купе и хубав бас.Върху дупките грунд и силикон,за да не тръгне да гние.Какво мислите по въпроса?Предложения някакви?
Търсих такава тема и не открих.

Как да обезшумя калниците?
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не въждам смисел да го правиш Ако ти "шумат" и то особено предните значи има проблем с луфта който е между калника и вратата. ПРи такова положение когато калника е съвсем малко по на вътре от вратата се получава "свирене" много гадно но проблема не е в калника .
Ако са задни калници ( горното важи и за тях но тогава се регулира задната врата ) и колата е с 5 врати нямам какво да направиш (щото няма как да бръкнеш), ако е с 3 в магазините за автобои продават едни т.н. от мен кичета които се залепват от вътрешната страна на ламарината именно да не вибрира.
Във всеки случай не ти препоръчвам да ги пълниш с пяна. Отначало пяната изтегля влагата и се раздува и стяга но после като се "намокри" ела да видиш чудо. Виждал съм коли пълнени с пяна в праговете - трябваше така да се режат за кърпеж , че направо само тавана им оставаше. Да не говорим недай си боже да се изкриви нещо няма как да се изправи (освен с обратен чук , но пък има риск да се запали )
Все пак това е мое мнение ти прави каквото искаш
Успех
Ако са задни калници ( горното важи и за тях но тогава се регулира задната врата ) и колата е с 5 врати нямам какво да направиш (щото няма как да бръкнеш), ако е с 3 в магазините за автобои продават едни т.н. от мен кичета които се залепват от вътрешната страна на ламарината именно да не вибрира.
Във всеки случай не ти препоръчвам да ги пълниш с пяна. Отначало пяната изтегля влагата и се раздува и стяга но после като се "намокри" ела да видиш чудо. Виждал съм коли пълнени с пяна в праговете - трябваше така да се режат за кърпеж , че направо само тавана им оставаше. Да не говорим недай си боже да се изкриви нещо няма как да се изправи (освен с обратен чук , но пък има риск да се запали )
Все пак това е мое мнение ти прави каквото искаш
Успех
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като ми е келяво заглавието на темата е редно да си понеса негативните последици.kalinveliki написа:ок, сори ако съм те обидил но така разбрах!
Аз бих те посъветвал да бъдеш изобретателен и после да ни разправяш как става!
Успех!

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Тук: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=16323 видя ли?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”