ел. стъкла.....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ел. стъкла.....

Мнениеот shenko » Вто 11 окт 2005 15:30

здравейте на всички, искам да питам може ли да се управляват ел. стъклата от оригиналното ключ-дистанционно, защото с ключа от ключалката на шофьорската врата може?

Последна промяна от shenko на Вто 11 окт 2005 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 11 окт 2005 15:35

може,може.май се комфорт и навсякъде дето слагат аларми могат да ти го вържат

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Вто 11 окт 2005 15:44

за алармаджиите знам колега, но мен ме вълнува оригинално дали я има тази опция, защото механично с ключа мога да отварям и затварям едновременно всички стъкла на колата, да ли може и с оригиналното дистанционно на колата........ :roll:

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Вто 11 окт 2005 16:32

ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!
ако не става така, може да се направи

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Вто 11 окт 2005 16:43

KILLER GTI написа:ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!

При мен уж има оригинална аларма, имобилайзер и незнам си още какви anti-theft, ама като задържам бутоните на дистанционното (това дето е вградено в ключа) за отключване/заключване ни вдига, ни сваля стъклата братче. А от шофъорската врата с ръгнат ключ - става. Ако знаеш как може да се направи - голямо бладарско, пък може и някое винце да пробваме (че малко застудя и бирата нещо не е много вървежна)

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Вто 11 окт 2005 21:51

Rumen написа:
KILLER GTI написа:ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!

При мен уж има оригинална аларма, имобилайзер и незнам си още какви anti-theft, ама като задържам бутоните на дистанционното (това дето е вградено в ключа) за отключване/заключване ни вдига, ни сваля стъклата братче. А от шофъорската врата с ръгнат ключ - става. Ако знаеш как може да се направи - голямо бладарско, пък може и някое винце да пробваме (че малко застудя и бирата нещо не е много вървежна)

Зареди колата с винце и ела да ти покажа :-) :drinking: Mr Green Fun

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Вто 11 окт 2005 21:56

Rumen написа:

заьо ме превари :D

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 12 окт 2005 16:38

колеги, ще споделите ли как става номера? :roll:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 12 окт 2005 20:18

Незнам с каква аларма си!!!Мисля че все пак зависи от алармат!!!Моята има три бутона.единя пуска спира, втория е за пускане спиране на сирената а третия за каквото си искаш.Т.е. за каквото го вържеш затова.Даден е пример за Плафоните вътре в описанието, но който за каквото иска може да си го направи.Само че според мене не е практично.Ако си по-надалечко и без да искаш натисниш бутончето много неща могат да станат.Алармата си има автоматично заклучване ако до примерно 10 сек не се отвори врата.Ама за прозорците незнам дали ще деиства това.Другия вариянт е доста глупав.Моята има дълго и късо заключване, за ел. или пневматично централно.Ако я настройш за ел. (дълго заклучване), а си с пневматично - всеки път при отваряне ще отваря и прозорците и съответно при затваряне ще ги затваря.Но това второто е много глупаво и направо смешно.
Що се отнася за виното мойто все още блажи.Но тук малко по-късно идва зимата.

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 13 окт 2005 10:13

ANNIHILATOR написа:Незнам с каква аларма си!!!Мисля че все пак зависи от алармат!!!

заводска колега, за другите знам как става номера, все пак ти благодаря :D

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Чет 13 окт 2005 23:29

Я искам и аз да попитам защо на Голфа на баща ми като го заключа с ключ и едно от предните стъкла е пустнато се вдига,а задните падат.
Иначе когато е заключвам с алармата няма такива проблеми.
Може ли тази услуга комфот да се върже към алармата и ако има пустнати прозорци да ги вдига и така,че задните да не падат?

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пет 14 окт 2005 8:56

Meти, може. Аз скоро си смених алармата, че тази с която пристигна беше прецакана. Та за 30 лв. отгоре ми я вързаха към ел. пакета и като я заключа с дистанционното къде що има отворено всичко затваря, люкът също. Момчето ми обясни, че немските автомобили имали тази възможност и аз естествено се бръкнах още малко.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 14 окт 2005 11:00

Моята е направена по следния начин.
Когато заключа всички прозорци се вдигат шибидаха се затваря и се включва алармата.Когато пусна заключа и отключа с алармата много бързо (в рамките на 30 сек.) всички прозорци ми се отварят около 15/20 см.Но това със задържането на бутона не става при мен :)

bochev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bochev » Пет 28 окт 2005 10:03

Става но алармата трябва да е друг тип,а не от обикновенните и евтини.
Сигналът който приема от дистанционното трябва да е с по-дълга продължителност.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 29 окт 2005 8:34

shenko написа:колеги, ще споделите ли как става номера? :roll:

И на мен ми е интересно .. пък ще делим с колегата вино-то както е тръгнало :D

Аз съм с тия ключове сгъваемите и пробвах със задържане на бутоните, но не става! Имам добавяна аларма, която вдига прозорците като заключа колата и активира и заводската аларма, но немога да ги смъкна?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”