ел. стъкла.....
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ел. стъкла.....
здравейте на всички, искам да питам може ли да се управляват ел. стъклата от оригиналното ключ-дистанционно, защото с ключа от ключалката на шофьорската врата може?
Последна промяна от shenko на Вто 11 окт 2005 16:13, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
KILLER GTI написа:ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!
ако не става така, може да се направи
При мен уж има оригинална аларма, имобилайзер и незнам си още какви anti-theft, ама като задържам бутоните на дистанционното (това дето е вградено в ключа) за отключване/заключване ни вдига, ни сваля стъклата братче. А от шофъорската врата с ръгнат ключ - става. Ако знаеш как може да се направи - голямо бладарско, пък може и някое винце да пробваме (че малко застудя и бирата нещо не е много вървежна)
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа:KILLER GTI написа:ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!
При мен уж има оригинална аларма, имобилайзер и незнам си още какви anti-theft, ама като задържам бутоните на дистанционното (това дето е вградено в ключа) за отключване/заключване ни вдига, ни сваля стъклата братче. А от шофъорската врата с ръгнат ключ - става. Ако знаеш как може да се направи - голямо бладарско, пък може и някое винце да пробваме (че малко застудя и бирата нещо не е много вървежна)
Зареди колата с винце и ела да ти покажа

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа:KILLER GTI написа:ако алармата ти е оригинална , като задържиш бутона за отключване битрябвало стъклата да слязат надолу, и обратното при заключване!
заьо ме превари

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам с каква аларма си!!!Мисля че все пак зависи от алармат!!!Моята има три бутона.единя пуска спира, втория е за пускане спиране на сирената а третия за каквото си искаш.Т.е. за каквото го вържеш затова.Даден е пример за Плафоните вътре в описанието, но който за каквото иска може да си го направи.Само че според мене не е практично.Ако си по-надалечко и без да искаш натисниш бутончето много неща могат да станат.Алармата си има автоматично заклучване ако до примерно 10 сек не се отвори врата.Ама за прозорците незнам дали ще деиства това.Другия вариянт е доста глупав.Моята има дълго и късо заключване, за ел. или пневматично централно.Ако я настройш за ел. (дълго заклучване), а си с пневматично - всеки път при отваряне ще отваря и прозорците и съответно при затваряне ще ги затваря.Но това второто е много глупаво и направо смешно.
Що се отнася за виното мойто все още блажи.Но тук малко по-късно идва зимата.
Що се отнася за виното мойто все още блажи.Но тук малко по-късно идва зимата.
Я искам и аз да попитам защо на Голфа на баща ми като го заключа с ключ и едно от предните стъкла е пустнато се вдига,а задните падат.
Иначе когато е заключвам с алармата няма такива проблеми.
Може ли тази услуга комфот да се върже към алармата и ако има пустнати прозорци да ги вдига и така,че задните да не падат?
Иначе когато е заключвам с алармата няма такива проблеми.
Може ли тази услуга комфот да се върже към алармата и ако има пустнати прозорци да ги вдига и така,че задните да не падат?
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Meти, може. Аз скоро си смених алармата, че тази с която пристигна беше прецакана. Та за 30 лв. отгоре ми я вързаха към ел. пакета и като я заключа с дистанционното къде що има отворено всичко затваря, люкът също. Момчето ми обясни, че немските автомобили имали тази възможност и аз естествено се бръкнах още малко.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:колеги, ще споделите ли как става номера?
И на мен ми е интересно .. пък ще делим с колегата вино-то както е тръгнало

Аз съм с тия ключове сгъваемите и пробвах със задържане на бутоните, но не става! Имам добавяна аларма, която вдига прозорците като заключа колата и активира и заводската аларма, но немога да ги смъкна?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”