Колеги проблема е следния:от два дни ми свети плафона и алармата при заключване писка като с отворена врата.Алармата не се е задействала и плафона е изкл. и не свети.Акумулатора на сутринта нямаше ток и веднъж да завърти.Той е стар принципно , но не ми се вярва изведнъж да издуха толкова.Възможно ли е това да е от алармата.
ПП Колата е карана на ел техник днес и според него няма проблеми и всичко е ток и жица.Питам защото взех нов акумулатор днес и се опасявам да не издухам и него.
ПП1 Колата е карана от баща ми до майстора и не им е направило впечатление колко пъти писка алармата при заключване.
ПОЗДРАВИ!
Може ли алармата да изтощи акумулатор?!?
- lodarski
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:lodarski написа:Дай предложение как да разбера дали проблема е в алармата.Имам я от 3 години и не съм имал проблем(а и не е от най-скапаните,... май).Иначе като са земерили е имало само 0.1 утечка, което мисля че е нормално.
що е това 0,1, ако е 100мА ще пада акумулатора
имах предвид минимума който отчита.
0.01 или нещо от сорта.Моя грешка, просто го знам за себе си но не се доизразих правилно.Сори
- lodarski
- Автомобил:
- Двигател:
lrlmodo написа:Що не си оправиш плафона? Това не разбрах само!
Или ти го изключваш отвътре и пак пада акумото?
А забравено плафончето си топи слаб акумулатор иначе
Плафона е оправен.Не съм го оставял да свети, защото тогава нямаше да пиша темата, а проблема щеше да си е явен.Сега координацията плафон-врата е отлична, но алармата пак се активира при заключване, все едно има отворена врата.
пп Алармата заключва вратите при палене, но само когата всичко е наред, а в момента не е така.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Колега...може странно да звучи, но да не би да имаш музика в колата с туба и усилвател?Питам, защото аз си изпатих от един усилвател, който беше с вентилатор и съвсем случайно разбрах, че въпросното вентилаторче е прецакано и оставаше в положение постоянно да работи. За една вечер ми сваляше акумулатора.
- lodarski
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:Колега...може странно да звучи, но да не би да имаш музика в колата с туба и усилвател?Питам, защото аз си изпатих от един усилвател, който беше с вентилатор и съвсем случайно разбрах, че въпросното вентилаторче е прецакано и оставаше в положение постоянно да работи. За една вечер ми сваляше акумулатора.
Намам нито туба, нито усилвател.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”