Извинявам се за глупавата тема, но ме страх да не ми пре*бат нещо някъде...

така е ,не ще и при мене да додеvasstop написа:Бях написал в другата тема към кого да се обърнеш за ремонт на ауспуси ама ти си знаеш твоето.
Сега питаш дали цената е нормална...
Българската поговорка в твоя случай е: "Ти му говориш, оно ти орати!"
Нека си пита тогава, дано има кой да му отговори, аз няма да съм този!kimif2008 написа:така е ,не ще и при мене да додеvasstop написа:Бях написал в другата тема към кого да се обърнеш за ремонт на ауспуси ама ти си знаеш твоето.
Сега питаш дали цената е нормална...
Българската поговорка в твоя случай е: "Ти му говориш, оно ти орати!"
я дай малко за изработката на метална пита че ми е интересно ако искаш на лс да не спамимIvo_Dinkov написа:Аз бих ти препоръчал инженер Лазаров- две коли правя при него и нямам никакви забележки, едната манипулация беше махане на двата катализатора и изработка на такива, но с метална пита, а не с керамична. Човека работи доста съвестно и чисто![]()
За ЕМкомплект нищо добро не съм чул, нямам впечатления от работата им, но слуховете са постигнали целта си- не бих рискувал да дам да ми пипат каквото и да е по колата.
вече не е баш така следи борситеmorfei1 написа:...а случайно да не те увещават, че катализатора ти за нищо не става и по-добре да го изхвърлиш? Не че нещо, но за да ти махнат катализатора и да остане при тях, не ти на тях, а те на теб трябва да ти дават пари
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта