Извинявам се за глупавата тема, но ме страх да не ми пре*бат нещо някъде...
130лв.- махане на катализатор и слагане на резонансно гърне?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
130лв.- махане на катализатор и слагане на резонансно гърне?
Колеги нормална ли е тази цена? Искат ми я в КРАФТ в Дружба. Човекът каза, че на моя двигател (АФТ) се вади ламбда сондата отвън.
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re: 130лв.- махане на катализатор и слагане на резонансно гърне?
Принципно там са коректни! Аз само там си правя генерацията на колата, до сега не съм имал проблеми!
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Бях написал в другата тема към кого да се обърнеш за ремонт на ауспуси ама ти си знаеш твоето.
Сега питаш дали цената е нормална...
Българската поговорка в твоя случай е: "Ти му говориш, оно ти орати!"
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
така е ,не ще и при мене да додеvasstop написа:Бях написал в другата тема към кого да се обърнеш за ремонт на ауспуси ама ти си знаеш твоето.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Нека си пита тогава, дано има кой да му отговори, аз няма да съм този!kimif2008 написа:така е ,не ще и при мене да додеvasstop написа:Бях написал в другата тема към кого да се обърнеш за ремонт на ауспуси ама ти си знаеш твоето.
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Мога да ти кажа само, че съм много даволен от резонаторните гърнета на Крафт в сравнение например със същите, но от ЕМ комплект. Напоследак използвам точно този сервиз при проблем с "грънците" и съм очарован от тях!
За цена не коментирам - не съм запознат.
За цена не коментирам - не съм запознат.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми се вижда скъпо, правил съм същата операция два пъти и ми взеха по 70-80лв.
А и преди време като продавах генерацията си която е с резонатор и крайно гърне и тръба на 55мм. всички викаха, че било скъпо (при положение, че е като нова) да и искам 150-200лв. обаче да се дадът 130лв. за махане на катализатор е ОК
Миналата година, когато си махнах катализатора в Мкомлект 33 ми сложика резонатор, които спуках на първото извънградско каране (даване на газ) отидох и го завариха. Аз обаче малко след това заварих газта на голфа до Троян и пак го спука, та отидох отново нали има гаранция и решиха да ми го сменят понеже изглеждало, че са ми сложили по-малък. Сложиха ми по голям и нямах ядове след това.
Хората бяха доста коректни дори не ми исках гаранционната карта и аз съм доволен от обслужването в Мкоплект.
А преди време бях слагал резонатор в Крафт на Околовръстното и се оказа, че са ми сложили такъв, който на който входа е по-малък от диаметъра на генерацията и ми е затапвал колата.
Така, че гледай какво ти слагат.
А и преди време като продавах генерацията си която е с резонатор и крайно гърне и тръба на 55мм. всички викаха, че било скъпо (при положение, че е като нова) да и искам 150-200лв. обаче да се дадът 130лв. за махане на катализатор е ОК
Миналата година, когато си махнах катализатора в Мкомлект 33 ми сложика резонатор, които спуках на първото извънградско каране (даване на газ) отидох и го завариха. Аз обаче малко след това заварих газта на голфа до Троян и пак го спука, та отидох отново нали има гаранция и решиха да ми го сменят понеже изглеждало, че са ми сложили по-малък. Сложиха ми по голям и нямах ядове след това.
Хората бяха доста коректни дори не ми исках гаранционната карта и аз съм доволен от обслужването в Мкоплект.
А преди време бях слагал резонатор в Крафт на Околовръстното и се оказа, че са ми сложили такъв, който на който входа е по-малък от диаметъра на генерацията и ми е затапвал колата.
Така, че гледай какво ти слагат.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре малко по спокойно може ли???
В крайна сметка абсолютно мой е избора къде ще ходя! Който иска да отговаря, който не иска да не отговаря, решението си го взимам аз. Питам просто за цената, нормална ли е, скъпо ли е, евтоно ли е?
vasstop, дал си ми линк към някакъв човек, който не се знае, кой е, какъв е, сервиз ли има, в сервиз ли работи, така и не можах да разбера.
Съжалявам, но за ем комплект 33, точно на околвръстното, не чета най-блестящите неща, така че се разколебах да ходя там. Не искам някой да ми о*ере колата за пореден път!
В крайна сметка абсолютно мой е избора къде ще ходя! Който иска да отговаря, който не иска да не отговаря, решението си го взимам аз. Питам просто за цената, нормална ли е, скъпо ли е, евтоно ли е?
vasstop, дал си ми линк към някакъв човек, който не се знае, кой е, какъв е, сервиз ли има, в сервиз ли работи, така и не можах да разбера.
Съжалявам, но за ем комплект 33, точно на околвръстното, не чета най-блестящите неща, така че се разколебах да ходя там. Не искам някой да ми о*ере колата за пореден път!
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Емо може да отидеш в Мкомлект в Дружба, работят читаво ходил съм много пъти да ми слагат колектори и други неща, водил съм и приятели и са точно.
Ако не го знаеш къде се намира в Дружба ще ти драсна едно Л.С.
Ако не го знаеш къде се намира в Дружба ще ти драсна едно Л.С.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз бих ти препоръчал инженер Лазаров- две коли правя при него и нямам никакви забележки, едната манипулация беше махане на двата катализатора и изработка на такива, но с метална пита, а не с керамична. Човека работи доста съвестно и чисто
За ЕМкомплект нищо добро не съм чул, нямам впечатления от работата им, но слуховете са постигнали целта си- не бих рискувал да дам да ми пипат каквото и да е по колата.
За ЕМкомплект нищо добро не съм чул, нямам впечатления от работата им, но слуховете са постигнали целта си- не бих рискувал да дам да ми пипат каквото и да е по колата.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
я дай малко за изработката на метална пита че ми е интересно ако искаш на лс да не спамимIvo_Dinkov написа:Аз бих ти препоръчал инженер Лазаров- две коли правя при него и нямам никакви забележки, едната манипулация беше махане на двата катализатора и изработка на такива, но с метална пита, а не с керамична. Човека работи доста съвестно и чисто![]()
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ами, на практика това не е катализатор, а 'катализаторно гърне'. Съпротивлението му е същото като на катализатора, само че се предполага, че няма да покриеш еко- нормите, понеже металната мрежа не работи както керамичната пита.
При мен бяха изтърбушени и двата катализатора и колата работеше отвратително на празен ход. След подмяната с такива катализаторни гърнета, мотора буквално не се чува, а пранзия ход заспа. Имах и други проблемчета за орпавяне, които също бяха причини за отвратителната работа на мотора, но понеже първо сложих катализаторните гърнета, а после правих ремонт на мотора, твърдя, че са много добър заместител
П.С. минах технически преглед, като настоях да ме проверят 'от..до' и бях на долната граница на допустимите вредни емисии
При мен бяха изтърбушени и двата катализатора и колата работеше отвратително на празен ход. След подмяната с такива катализаторни гърнета, мотора буквално не се чува, а пранзия ход заспа. Имах и други проблемчета за орпавяне, които също бяха причини за отвратителната работа на мотора, но понеже първо сложих катализаторните гърнета, а после правих ремонт на мотора, твърдя, че са много добър заместител
П.С. минах технически преглед, като настоях да ме проверят 'от..до' и бях на долната граница на допустимите вредни емисии
...а случайно да не те увещават, че катализатора ти за нищо не става и по-добре да го изхвърлиш? Не че нещо, но за да ти махнат катализатора и да остане при тях, не ти на тях, а те на теб трябва да ти дават пари 

- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
вече не е баш така следи борситеmorfei1 написа:...а случайно да не те увещават, че катализатора ти за нищо не става и по-добре да го изхвърлиш? Не че нещо, но за да ти махнат катализатора и да остане при тях, не ти на тях, а те на теб трябва да ти дават пари
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
нормално е, толкова дадох за кангото 
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”