дайте покрай другото и идея за някакви летни 175/70/13 за около 70 лв парчето, че трябва да купувам, а съм го окъсал
Зимни гуми=>Летни гуми
- Pichaga
 - Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
 - Двигател: Z19DT
 - Контакти:

Зимни гуми=>Летни гуми
Време ли е според вас да ги сменяме....навън е 14 градуса
дайте покрай другото и идея за някакви летни 175/70/13 за около 70 лв парчето, че трябва да купувам, а съм го окъсал

- ivodemirov
 - Автомобил: VW Golf
 - Двигател: CFFB 2010

- scuba
 - R.I.P. Holy Diver
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

момчета ( и девойчета), дайте да се организираме и да вземем да си купим гуми с намаление. Предполагам, че на доста от нас ни е трудно с парите! Ако решим какви гуми да купим и отидем в "продавачницата" и искаме 30-40 броя, все ще падне цената,а?! 
М/у другото, чакам предложения за марка гуми. В момента съм с Мишелин (зимни)

М/у другото, чакам предложения за марка гуми. В момента съм с Мишелин (зимни)
- madmen
 - Автомобил:
 - Двигател:

За време , да време е. Сърцето ми се къса като ги слушам мойте как свирят. Миналата година пък, една седмица след като ги смених ми се наложи да карам с летни на сняг... автоцензура...
Относно купуването накуп.... трудно осъществимо е , най-малкото защото всеки има предпочитание за марка,модел , цена и т.н.

Относно купуването накуп.... трудно осъществимо е , най-малкото защото всеки има предпочитание за марка,модел , цена и т.н.
- °niksi°
 - Бай Брадър
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Не знам какво ще кажете, ама аз съм с някъква лятна Дебика/ца/, но нямам впечатление от тах защото ги купих Септември месец, а Декември сложих зимните, та 2 месеца съм ги карал, но според мене за тия пари /около 60 лв. парчето 165х75 или 165х70, не помня точно височината/ са добри. Мога да попитам като минавам дали ще дадът някъкво намаление за количество.

- 
				WasteLand_TD
 - Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
 - Двигател:
 - Контакти:

- mladvampirTDI
 - Автомобил:
 - Двигател:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”