Време ли е според вас да ги сменяме....навън е 14 градуса
дайте покрай другото и идея за някакви летни 175/70/13 за около 70 лв парчето, че трябва да купувам, а съм го окъсал
момчета ( и девойчета), дайте да се организираме и да вземем да си купим гуми с намаление. Предполагам, че на доста от нас ни е трудно с парите! Ако решим какви гуми да купим и отидем в "продавачницата" и искаме 30-40 броя, все ще падне цената,а?!
М/у другото, чакам предложения за марка гуми. В момента съм с Мишелин (зимни)
И на мен ми трябват нови гуми...
навит съм да ги вземем наведнъж...
Дори не е необходимо да са еднакъва марка, размер и т.н - на който каквото му харесва....
Важна е бройката...
За време , да време е. Сърцето ми се къса като ги слушам мойте как свирят. Миналата година пък, една седмица след като ги смених ми се наложи да карам с летни на сняг... автоцензура...
Относно купуването накуп.... трудно осъществимо е , най-малкото защото всеки има предпочитание за марка,модел , цена и т.н.
Предлагам всеки да провери гумаджийниците около тях, да каже цени, после се събираме в събота всички, които имаме нужда от гуми, отиваме в някоя (пердвариетлно избрана) гумаджийница и започваме да се пазарим. Може и да стане
Не знам какво ще кажете, ама аз съм с някъква лятна Дебика/ца/, но нямам впечатление от тах защото ги купих Септември месец, а Декември сложих зимните, та 2 месеца съм ги карал, но според мене за тия пари /около 60 лв. парчето 165х75 или 165х70, не помня точно височината/ са добри. Мога да попитам като минавам дали ще дадът някъкво намаление за количество.
Айде пак Дебика, ами взимайте хубавите гуми на Дебика, не ефтините!!!!!!!!!!!!!
И на тройката бях с Дебика Фриго Дирекшън зимни - перфектна, а сега на съм с Дебика Фурио (май така се казваше) - идеална, дори и по сняг малко ги карах!