Здравейте приятели,
получава ми се конденз в единия фар и не мога да разбера защо при положение че е чисто нов и също така отзад има отвори за против изпотяване.
възможно ли е да влиза вода някаде през уплътнението на стъклото което междувпрочем се държи на щипки и затова да се изпотява ?
конденз във фара
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами фара е от типовете Angel Eyes, и след като го монтирах забелязах че металните щипки които държат стъклото към корпуса на фара бяха леко разхлабени и се движеха свободно настрани, свалих ги и ги натегнах и сега щракат силно, но се зачудих да не би тези отдолу които са да са също отпуснати и оттам да ми влзнало влага/вода.
при вс. случай ще трябва да го свалям пак.
при вс. случай ще трябва да го свалям пак.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами вече фара го "разкостих" махнах му стъклото, оказа че има пропуснато или просто не добре положено лепило (то май е силикон, но мн прили на маджун на пипане) в най-вътрешното ъгълче и водата като се стича по фара отгоре на долу влиза направо вътре, разбирасе съвсем малко но достатъчно за да ме изтормози
вече е изсъхнал и добре почистен и мисля да го лепна със бял силикон, леко и внимателно слагам щипките да прибере по хубаво и ще се надявам да не се налага да го разтварям пак

вече е изсъхнал и добре почистен и мисля да го лепна със бял силикон, леко и внимателно слагам щипките да прибере по хубаво и ще се надявам да не се налага да го разтварям пак

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Един съвет от мен колега . Погледни за всеки случай по какъв начин ти се сменят диодите за ангелските очи , защото при мен фара пак е на щипки и вече ми горя едно диодче , та за да го сменя се наложи да отворя фара отпред. Ако и твойте са така , със силикона ще е голяма играчка да ги сменяш и пак да лепиш . Не че ти го пожелавам , но рано или късно поне едно диодче ще ти изгори 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”