GOLF V бие ASTRA

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

GOLF V бие ASTRA

Мнениеот Papa_Dock » Вто 28 дек 2004 20:12

Това е мини заглавие от дне6ния труд.182 323 Голф4ета :D са продадени сре6ту 86 377 Астри4ки те сами говорят за себе си коли4ките на4и :lol:

Потребителски аватар
VR666
Автомобил: VW Jetta
Двигател: CFFB 2011

Мнениеот VR666 » Сря 29 дек 2004 15:18

Естествено, не ставай смешен !!!

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Сря 29 дек 2004 16:22

Мога само да кажа GOLF RULZZZZZZ

Потребителски аватар
folci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот folci » Сря 29 дек 2004 19:03

Астрата излезе няколко месеца по-късно, ако се не лъжа! И това е фактор.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 29 дек 2004 20:11

Това е мини заглавие от дне6ния труд.182 323 Голф4ета

Само че имай предвид че това са голфчета и бори а не само голфчета.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 29 дек 2004 20:42

StreetThug16V написа:Това е мини заглавие от дне6ния труд.182 323 Голф4ета

Само че имай предвид че това са голфчета и бори а не само голфчета.

Само че имай предвид че това са Astra hatchback,Astra caravan,... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пет 31 дек 2004 10:18

Golf 5 Variant има също :lol:
кво като имало Астра Караван?
Истината е че Астрата тоя път е по-добра и ако не всеки е съгласен с това, то поне почти всеки е съгласен че Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).
В теста на Ауто Билд голфа би на клизма то само защото се базираше втората част на субективни критерии, на ореола на цар Голф.
В техническо отношение Астрата го разбива.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 31 дек 2004 10:37

както се пее в 1 песен "пак ще се видим след 10 години" тогава 1 голф ще струва с 30 % най-малко по-скъпо от 1 позагнила астра.
В интерес на истината нашето семейство от край време сме тъй да се каже Опелджии.......... през 86та баща ми си сбъдна детската мечта, като взехме от търг Опел Комодор 68 г., 2,5 редови мотор 120 к.с. голям звяр........ през 92 г. вече като луд по костенурките /още нямах такова чудо/ купихме Пасата /съвсем случайно/ просто приятеля на баща ми който ни бе връзката с "Швейцарския бай Ганьо"/автотърговец разбирай/ хареса Опел Рекорд 2000 комби, ако той него бе взел сега щях да си имам 1 кокушарник в къщи ...и ние купихме Пасата...........от тогава като стане дума за друга марка в къщи има 1 крива усмивка.......просто нещата са несравними......моите приятели смениха х 3 коли средна ръка, това мойто чудо върви ли въррви.
Между другото имало 1 такава реклама на костенурката през 60 г. " И върви........и върви.....и върви.....и върви.....и върви.....и върви....."
личното ми мнение е, че последния свестен Опел е кадета със задно, айде и донякъде ръбестия Кадет
Колко глупости изписах за да кажа накрая, че за мен средностатистическия българин сравнение не може да има

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пет 31 дек 2004 10:42

Асене не живей със некви стереотипи създадени въз основа на наблюденията ти върху 20 годишни представители на двете марки.
Никой не спори че най-старите опели (преди 1996) гният и се обезценяват по-бързо от VW.
Ставаше въпрос за коли 2005 година.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 31 дек 2004 11:52

аз затова почнах с това за след 10 г. ще оценим пласмасите и компютрите.......... ако имаш пари да си сменяш колата на 3-5 г. тогава няма значение какво е, но пак ще гледаш обезценяването
така мисля

Черноглав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Черноглав » Съб 15 яну 2005 18:48

StreetThug16V написа:Golf 5 Variant има също :lol:
Истината е че Астрата тоя път е по-добра и ако не всеки е съгласен с това, то поне почти всеки е съгласен че Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).
В теста на Ауто Билд голфа би на клизма то само защото се базираше втората част на субективни критерии, на ореола на цар Голф.

Астрата наистина е по-добра, но само с всички максимални екстри напъхани вътре - т.е. въпросната система която събира в едно тракшън контрола, окачването и другата система - не мога да се сетя коя.. АБС май.... ама беше като екстра мисля още 1500 евра отгоре и почти сигурно не ги дават мръсниците. Тогава е може би по-добра от голфчето :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 15 яну 2005 23:25

StreetThug16V написа:Golf 5 Variant има също :lol:

СтреетТъг16В, мисля че вкуса и красотата е нещо субективно.....ако на мен и на теб не ни харесва като дизайн петицата, на Ганчо и Петран не само че ще им харесва но и ще са луди............ако искаш моето мнение Голфа е по-добър и като дизайн и като кола.........не един тест го е показал........аз не знам тест където астрата да е била голфа. :wink: .............обаче също така 4-ката ми харесва повече от петицата.........незнам защо но факт. :wink:

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Нед 16 яну 2005 11:26

StreetThug16V написа: Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).

Да като гледах картинките и на мен астрата повече ми хареса , но на живо ,толкова ми е грозна че няма накъде.
Може би спортната версия на астра CTI(мисля 4е така я нарекоха, 4удно защо се отказаха от GSI), 4е е по-добра от GTI по-хубава на външен вид,защото има доста разлики в дизайна от обикновенната!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”