GOLF V бие ASTRA
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF V бие ASTRA
Това е мини заглавие от дне6ния труд.182 323 Голф4ета
са продадени сре6ту 86 377 Астри4ки те сами говорят за себе си коли4ките на4и 
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 5 Variant има също
кво като имало Астра Караван?
Истината е че Астрата тоя път е по-добра и ако не всеки е съгласен с това, то поне почти всеки е съгласен че Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).
В теста на Ауто Билд голфа би на клизма то само защото се базираше втората част на субективни критерии, на ореола на цар Голф.
В техническо отношение Астрата го разбива.
Истината е че Астрата тоя път е по-добра и ако не всеки е съгласен с това, то поне почти всеки е съгласен че Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).
В теста на Ауто Билд голфа би на клизма то само защото се базираше втората част на субективни критерии, на ореола на цар Голф.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
както се пее в 1 песен "пак ще се видим след 10 години" тогава 1 голф ще струва с 30 % най-малко по-скъпо от 1 позагнила астра.
В интерес на истината нашето семейство от край време сме тъй да се каже Опелджии.......... през 86та баща ми си сбъдна детската мечта, като взехме от търг Опел Комодор 68 г., 2,5 редови мотор 120 к.с. голям звяр........ през 92 г. вече като луд по костенурките /още нямах такова чудо/ купихме Пасата /съвсем случайно/ просто приятеля на баща ми който ни бе връзката с "Швейцарския бай Ганьо"/автотърговец разбирай/ хареса Опел Рекорд 2000 комби, ако той него бе взел сега щях да си имам 1 кокушарник в къщи ...и ние купихме Пасата...........от тогава като стане дума за друга марка в къщи има 1 крива усмивка.......просто нещата са несравними......моите приятели смениха х 3 коли средна ръка, това мойто чудо върви ли въррви.
Между другото имало 1 такава реклама на костенурката през 60 г. " И върви........и върви.....и върви.....и върви.....и върви.....и върви....."
личното ми мнение е, че последния свестен Опел е кадета със задно, айде и донякъде ръбестия Кадет
Колко глупости изписах за да кажа накрая, че за мен средностатистическия българин сравнение не може да има
В интерес на истината нашето семейство от край време сме тъй да се каже Опелджии.......... през 86та баща ми си сбъдна детската мечта, като взехме от търг Опел Комодор 68 г., 2,5 редови мотор 120 к.с. голям звяр........ през 92 г. вече като луд по костенурките /още нямах такова чудо/ купихме Пасата /съвсем случайно/ просто приятеля на баща ми който ни бе връзката с "Швейцарския бай Ганьо"/автотърговец разбирай/ хареса Опел Рекорд 2000 комби, ако той него бе взел сега щях да си имам 1 кокушарник в къщи ...и ние купихме Пасата...........от тогава като стане дума за друга марка в къщи има 1 крива усмивка.......просто нещата са несравними......моите приятели смениха х 3 коли средна ръка, това мойто чудо върви ли въррви.
Между другото имало 1 такава реклама на костенурката през 60 г. " И върви........и върви.....и върви.....и върви.....и върви.....и върви....."
личното ми мнение е, че последния свестен Опел е кадета със задно, айде и донякъде ръбестия Кадет
Колко глупости изписах за да кажа накрая, че за мен средностатистическия българин сравнение не може да има
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
Черноглав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StreetThug16V написа:Golf 5 Variant има също![]()
Астрата наистина е по-добра, но само с всички максимални екстри напъхани вътре - т.е. въпросната система която събира в едно тракшън контрола, окачването и другата система - не мога да се сетя коя.. АБС май.... ама беше като екстра мисля още 1500 евра отгоре и почти сигурно не ги дават мръсниците. Тогава е може би по-добра от голфчето
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
StreetThug16V написа:Golf 5 Variant има също![]()
СтреетТъг16В, мисля че вкуса и красотата е нещо субективно.....ако на мен и на теб не ни харесва като дизайн петицата, на Ганчо и Петран не само че ще им харесва но и ще са луди............ако искаш моето мнение Голфа е по-добър и като дизайн и като кола.........не един тест го е показал........аз не знам тест където астрата да е била голфа.
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
StreetThug16V написа: Астрата е много по-красива, а голфа нещо се е изродил (четворката беше много по-хубава като външен вид).
Да като гледах картинките и на мен астрата повече ми хареса , но на живо ,толкова ми е грозна че няма накъде.
Може би спортната версия на астра CTI(мисля 4е така я нарекоха, 4удно защо се отказаха от GSI), 4е е по-добра от GTI по-хубава на външен вид,защото има доста разлики в дизайна от обикновенната!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”