Темпомат продажба,монтаж....?
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темпомат продажба,монтаж....?
Продава ли се такова устройство в България колко струва и лесно ли се монтира ?
Последна промяна от juli76 на Пон 20 ное 2006 10:26, променено общо 1 път.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в българия трудно се намира, по ибей има обаче...цената варира, зависи за какъв автомобил е. За моя голф го има около 40-50€. Официална цена на VW е над 120
прави си сметката...монтаж - зависи къде, ако си в час може и сам да го монтираш. Монтаж тук около 40€ искат...в Бг предполагам 40 лева ще ти вземат максимум.
ПС. Само си коригирай заглавието, щото темпомата е бая далече от автопилот, той само поддържа скорост, но не и посока

ПС. Само си коригирай заглавието, щото темпомата е бая далече от автопилот, той само поддържа скорост, но не и посока

- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудесно съзнавам какво съм написал но го направих нарочно защото наистина си прав и доста от хората бъркат това понятие като не знаят въобще смисъла на думата темпомат за устройство поддържащо скороста а ползват за по лесно думата автопилотbuFka написа:

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
единственото приемливо решение в тоя случай е www.ebay.de или .com или въобще където намериш темпомата...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип нямам темпомат в колата ми, но бих желал да си монтирам ако е не е трудно. Разгледах по e-bay и вървят към 60 евро. Гледам, че се сменя лостчето за мигачите. Как мога да разбера дали такава екстра може да ми се приспособи за моя автомобил? Някъде ще ми показва ли запаметената скорост и къде се свързва лостчето?
Благодаря!
Благодаря!
buFka написа:единственото приемливо решение в тоя случай е www.ebay.de или .com или въобще където намериш темпомата...
Как се поръчва в Ebay.de за Германия става въпрос не тук и то за стоки,които са Sofort kaufen ?
buFka написа:еми регистрирваш се (ако още не си), удряш някоя на sofort и после получаваш потввърждение, евентуалните банкови данни на продавача и му превеждаш парите и си чакаш стоката. може и чрез пейпал както правя аз най-често. но не всички приемат чрез пейпал...
Знам,че трябва да се регистрирам,но не знам от къде?!?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
По принцип нямам темпомат в колата ми, но бих желал да си монтирам ако е не е трудно. Разгледах по e-bay и вървят към 60 евро. Гледам, че се сменя лостчето за мигачите. Как мога да разбера дали такава екстра може да ми се приспособи за моя автомобил? Някъде ще ми показва ли запаметената скорост и къде се свързва лостчето?
Благодаря!
www.passat-b5.ru/phpBB2/viewtopic.php?t ... E%EC%E0%F2
http://passat-b5.ru/phpBB2/viewtopic.ph ... 0%F3%E8%E7
http://passat-b5.ru/phpBB2/viewtopic.ph ... 0%F3%E8%E7
Не знам как си с руския. По принцип не показва запаметената скорост. За бензиновите мисля че имаше някакви особености - дали педала за газ е с жило, или "електронен". Но в тези статии си пише много добре. Свързването на лостчето също е описано - за човек, имащ малко електротехнически познаия и умения не е кой знае какво.
Успех !
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”