Безплатен ГТП на Сливница № 145-В !?!?!Евроинс - трагедия!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Безплатен ГТП на Сливница № 145-В !?!?!Евроинс - трагедия!

Мнениеот WasteLand_TD » Вто 01 фев 2005 14:41

Днес реших да ида да мина безплатен технически преглед както ми се полага от Евроинс по ГО.И реших да отида на адрес Сливница N145В както е даден отзад на полицата.Отидох - търсих търсих има 147 след него 143 ама 145В нямаше.Питах едни гумаджии там - викат, брато много хора идват да питат за тоя адрес за безплатините прегледи ама такъв няма!?!?!??!!?
Аз ли съм в грешка, или грешката е в Евроинс!?!?!?!?

WasteLand_TD
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Вто 01 фев 2005 16:01

След като не намерих този номер на бул.Сливница.Реших да ида на друг посочен адрес - ул.Медникарска N1.Едвам я намерих - и като пристигнах - момчетата ми казаха - г-не няма нищо вярно, ние не сме сключили с Евроинс никакъв договор :) е браво викам есктра сме в БГ.Реших да звънна на Евроинс да се оплача.Горе на полицата пише "За информация и при ПТП с пострадали, незабавно позвънете на денонощно дежурни телефони - 9651699,9651698................Звънях колеги звънях..................и никой не вдига....................
ДА ТИ Е.А ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ ЕБАТИ.....

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 01 фев 2005 16:10

отиди в офиса им и кажи че искаш да анулираш
застраховката и да ти върнат парите
защото не са изпълнили условията вдигай много много шум
направи им скандал ама голям да им таковам...

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот шокалан » Вто 01 фев 2005 16:12

знаех за левски спартак че са мошенници ама за Евроинс незнаех(дано не ти се налага да ги използваш по други причини)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 01 фев 2005 16:15

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

не е истина :?
нали никси имаше връзка с тях - питай го за хелп

WasteLand_TD
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Вто 01 фев 2005 16:19

какво да го питам Varbon - той е само агент.................какво е виновен че Евроинс са трагедия
Утре ще ида на Симеоновско шосе - там едно приятел4е ми каза че е минал.......
Ама не е там работата...........сума време време изгубих.....да си бях платил 20лв да си спестя тези ядове.....нямам думи как да ги нарека

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Вто 01 фев 2005 16:36

Опааа, а уж и бонус БЕЗПЛАТНО КАСКО щяло да има... :!: Покривало щети до 1000лв. :!: Една агентка ми вика: "Застраховаме я и няма да я снимаме, но ако има нещо в последствие ще гледаме дали е прясна щетата (дали е корозирала)..." Screwy И к'во, някой те издрал, отиваш при тях и се почва: "как, тази драскотина е поне на 4 месеца...". :fight: и после :banghead:

WasteLand_TD
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Вто 01 фев 2005 16:47

Слуачйно някой да знае къде е бул.ген.Данаил Николаев 7А.Булеварда го знам ама тоя номер от коя страна е.Там също е даден "сервиз" за ГТП от тъпите Евроинс, барем там да пробвам че утре няма да имам време да ходя до Симеоновско щосе, а този булевард ми е близо......

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Вто 01 фев 2005 17:44

Не съм във Евроинс но мога да разясня за " безплатното автокаско"
Значи на полицата с малко по дребен шрифт пише, че автокаското важи само когато на местопроизшествието е имало представител; на КАТ и има издаден протокол. Т.е. ударите на паркинг без протокол и съответно виновно лице автоматично отпадат. Ако те ударят на паркинг и не си викал КАТ ами само си се обадил защото тоя дето те е ударил отдавна го няма, от кат правят огледа при тях и пишат протокол. Да ама не са били на място и Евроинс нищо не плащат. Другата уловка е ако имаш каско в друга компания. Тогава избираш само едната или Евроинс или другата. Не можеш да вземеш пари и от двете. Тка, че на практика това безплатко каско до 1000 лева е просто мираж.

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот шокалан » Вто 01 фев 2005 18:06

маи бул инс остават наи надеждни.И като каско и като задължителната

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 01 фев 2005 18:14

WasteLand_TD написа:какво да го питам Varbon - той е само агент.................какво е виновен че Евроинс са трагедия

Мерси че мислиш така щото наистина е така. Аз също много се изненадах от някой техни организационни работи. Пробвай да звъннеш на 9651 525 и питай за прегледа. Аз тия дни ще ходя до тях и ще питам какви са тия простотии дето правят.

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Вто 01 фев 2005 18:16

Направо ще падна като чета какви мошеници са в Евроинс. Аз бях при тях миналата година ама не съм се възползвал от безплатната им "услуга" ГТП. Дано поне да не се правят на застреляни в случай на ПТП :banghead:

WasteLand_TD
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Вто 01 фев 2005 18:30

Иди Никси - и им кажи, че говоря самата истина - отвори и им форума и нека видят кога съм пуснал темата.Също и да проверят ИМА ЛИ НЯКОЙ НА ПОСОЧЕНИТЕ телфони.Хайде ГТП-то както и да е..........ама нали при ПТП звъним на посочените телфони.............
Доколкото разбрах от едно приятел4е агент не само аз съм имал такъв проблем, и на други места го е имало - и проблема не е бил толкова в Евроинс колкото в самите сервизи които отначало подписали договори но после се отмятали...........ноо все пак ЕВРОИНС предлага бонуса!!!!И нека Евроинс да предприеме мерки срещу тези сервизи-съдебни мерки например, нека да предупреди агентите си а те от своя страна хората които са направили при тях застраховки.Ако беше станало така нямаше да се ядосвам ами напротив - винаги изникват проблеми при подобни организации но те могат да се намалят, ама де ти отговорност от българи бате.......

Потребителски аватар
PESO_G40
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESO_G40 » Вто 01 фев 2005 18:36

Незнам защо така се получава
аз от 3 години се застраховам при тях
и никакви проблеми... а то и трите коли
завел съм 10-тина щети и нямах никакви проблеми
но до безплатно казко никога не съм прибягвал... :shock:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 04 фев 2005 10:20

Абе WasteLand_TD, сетих се една идейка, що не се обадиш на господари на ефира, там точно такива неща показват, а и публиката им напоследък е все по-многобройна, освен, че ще видят това за тъпите "безплатни" ГТП-та, а и като кажеш, че си от клуба на ФВ, ще се прочуем още повече :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”