Безплатен ГТП на Сливница № 145-В !?!?!Евроинс - трагедия!
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Безплатен ГТП на Сливница № 145-В !?!?!Евроинс - трагедия!
Днес реших да ида да мина безплатен технически преглед както ми се полага от Евроинс по ГО.И реших да отида на адрес Сливница N145В както е даден отзад на полицата.Отидох - търсих търсих има 147 след него 143 ама 145В нямаше.Питах едни гумаджии там - викат, брато много хора идват да питат за тоя адрес за безплатините прегледи ама такъв няма!?!?!??!!?
Аз ли съм в грешка, или грешката е в Евроинс!?!?!?!?
Аз ли съм в грешка, или грешката е в Евроинс!?!?!?!?
-
- Двигател:
- Контакти:
След като не намерих този номер на бул.Сливница.Реших да ида на друг посочен адрес - ул.Медникарска N1.Едвам я намерих - и като пристигнах - момчетата ми казаха - г-не няма нищо вярно, ние не сме сключили с Евроинс никакъв договор
е браво викам есктра сме в БГ.Реших да звънна на Евроинс да се оплача.Горе на полицата пише "За информация и при ПТП с пострадали, незабавно позвънете на денонощно дежурни телефони - 9651699,9651698................Звънях колеги звънях..................и никой не вдига....................
ДА ТИ Е.А ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ ЕБАТИ.....

ДА ТИ Е.А ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ ЕБАТИ.....
-
- Двигател:
- Контакти:
какво да го питам Varbon - той е само агент.................какво е виновен че Евроинс са трагедия
Утре ще ида на Симеоновско шосе - там едно приятел4е ми каза че е минал.......
Ама не е там работата...........сума време време изгубих.....да си бях платил 20лв да си спестя тези ядове.....нямам думи как да ги нарека
Утре ще ида на Симеоновско шосе - там едно приятел4е ми каза че е минал.......
Ама не е там работата...........сума време време изгубих.....да си бях платил 20лв да си спестя тези ядове.....нямам думи как да ги нарека
Опааа, а уж и бонус БЕЗПЛАТНО КАСКО щяло да има...
Покривало щети до 1000лв.
Една агентка ми вика: "Застраховаме я и няма да я снимаме, но ако има нещо в последствие ще гледаме дали е прясна щетата (дали е корозирала)..." Screwy И к'во, някой те издрал, отиваш при тях и се почва: "как, тази драскотина е поне на 4 месеца...".
и после 

-
- Двигател:
- Контакти:
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Не съм във Евроинс но мога да разясня за " безплатното автокаско"
Значи на полицата с малко по дребен шрифт пише, че автокаското важи само когато на местопроизшествието е имало представител; на КАТ и има издаден протокол. Т.е. ударите на паркинг без протокол и съответно виновно лице автоматично отпадат. Ако те ударят на паркинг и не си викал КАТ ами само си се обадил защото тоя дето те е ударил отдавна го няма, от кат правят огледа при тях и пишат протокол. Да ама не са били на място и Евроинс нищо не плащат. Другата уловка е ако имаш каско в друга компания. Тогава избираш само едната или Евроинс или другата. Не можеш да вземеш пари и от двете. Тка, че на практика това безплатко каско до 1000 лева е просто мираж.
Значи на полицата с малко по дребен шрифт пише, че автокаското важи само когато на местопроизшествието е имало представител; на КАТ и има издаден протокол. Т.е. ударите на паркинг без протокол и съответно виновно лице автоматично отпадат. Ако те ударят на паркинг и не си викал КАТ ами само си се обадил защото тоя дето те е ударил отдавна го няма, от кат правят огледа при тях и пишат протокол. Да ама не са били на място и Евроинс нищо не плащат. Другата уловка е ако имаш каско в друга компания. Тогава избираш само едната или Евроинс или другата. Не можеш да вземеш пари и от двете. Тка, че на практика това безплатко каско до 1000 лева е просто мираж.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WasteLand_TD написа:какво да го питам Varbon - той е само агент.................какво е виновен че Евроинс са трагедия
Мерси че мислиш така щото наистина е така. Аз също много се изненадах от някой техни организационни работи. Пробвай да звъннеш на 9651 525 и питай за прегледа. Аз тия дни ще ходя до тях и ще питам какви са тия простотии дето правят.
-
- Двигател:
- Контакти:
Иди Никси - и им кажи, че говоря самата истина - отвори и им форума и нека видят кога съм пуснал темата.Също и да проверят ИМА ЛИ НЯКОЙ НА ПОСОЧЕНИТЕ телфони.Хайде ГТП-то както и да е..........ама нали при ПТП звъним на посочените телфони.............
Доколкото разбрах от едно приятел4е агент не само аз съм имал такъв проблем, и на други места го е имало - и проблема не е бил толкова в Евроинс колкото в самите сервизи които отначало подписали договори но после се отмятали...........ноо все пак ЕВРОИНС предлага бонуса!!!!И нека Евроинс да предприеме мерки срещу тези сервизи-съдебни мерки например, нека да предупреди агентите си а те от своя страна хората които са направили при тях застраховки.Ако беше станало така нямаше да се ядосвам ами напротив - винаги изникват проблеми при подобни организации но те могат да се намалят, ама де ти отговорност от българи бате.......
Доколкото разбрах от едно приятел4е агент не само аз съм имал такъв проблем, и на други места го е имало - и проблема не е бил толкова в Евроинс колкото в самите сервизи които отначало подписали договори но после се отмятали...........ноо все пак ЕВРОИНС предлага бонуса!!!!И нека Евроинс да предприеме мерки срещу тези сервизи-съдебни мерки например, нека да предупреди агентите си а те от своя страна хората които са направили при тях застраховки.Ако беше станало така нямаше да се ядосвам ами напротив - винаги изникват проблеми при подобни организации но те могат да се намалят, ама де ти отговорност от българи бате.......
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”