Стойка за антирадар???

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
yanis
Автомобил:
Двигател:

Стойка за антирадар???

Мнениеот yanis » Пон 26 фев 2007 21:50

Привет колеги! Вчера си купих един антирадар, но без стойка. Някой може ли да ми каже от къде бих могъл да си взема или да си направя? Не ми се ще да ползвам разни двойнозалепващи, защото искам да мога да го свалям. Ще помоля и за идеи къде е най-подходящо и удобно да се постави това чудо. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 26 фев 2007 21:53

Според мен с вакум лепнат на средата на стъклото/долу/и захранване към запалката.Минимум промени по интериора :!: ,добра видимост и да не забравяш да го взимаш като оставяш колата ,че да сни ти чупат стаклото заради него.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 26 фев 2007 22:49

аз съм точно така и ме дразни зверски

да удобно е, лесно се сваля и ръг&тръг

но мисля да го преместя горе в дясно и да си прокарам кабелче да го вържа като е на контакт да се включва...

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 27 фев 2007 7:04

ами при мене е с .....................американски цип ли се води де да знам. на якетат го има от две части и една към друга се залепят .
двоино залепваша + 1 4аст към таблото другата част пак двоино залепваща към радара и си го сваляш когато си искаш

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 27 фев 2007 7:48

Името му на английски е: "Velcro". И тука вече почнаха да му казват така (Велкро лента) вместо да се измислят някакви побългарени имена.
П.П. Само Левски, оле!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Re: Стойка за антирадар???

Мнениеот gr_kanev » Вто 27 фев 2007 8:29

yanis написа:Привет колеги! Вчера си купих един антирадар, но без стойка. Някой може ли да ми каже от къде бих могъл да си взема или да си направя? Не ми се ще да ползвам разни двойнозалепващи, защото искам да мога да го свалям. Ще помоля и за идеи къде е най-подходящо и удобно да се постави това чудо. Благодаря предварително!

Първо, предполагам става въпрос за радар-детектор (който почти всички у нас наричат антирадар) - по-напред в темата има не много добро разяснение кое какво е. Кажи какво е въпросното устройство (марка, модел) ? Аз имах няколко Кобри, и от една ми остана стойка (откраднаха детектора), но сега я ползвам за друго. Доколкото знам, за Кобрите са еднакви стойките. Не са нищо сложно - една ламарина (ама са важни размерите) и две гумени вендузи. Най-доброто място е в средата на предното стъкло, максимално ниско - доколкото позволява таблото. Но ако искаш да не се вижда, може да го сложиш другаде - например в горната част (донякъде за сметка на чувствителността).

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 27 фев 2007 8:57

За да не пускам нова тема, и аз имам идея като Драго да го закача на сенника горе в дясно и да прокарам кабела под пластмасата на колонката, но нямам стойка за сенник. Машинката е wisthler.
Ако се мушне в сенника става грозно. Та ако някой има идея за закачване на сенник да сподели :)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 27 фев 2007 9:48

имаше подробна тема преди време в "направи си сам".

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Re: Стойка за антирадар???

Мнениеот Стиви Джи » Вто 27 фев 2007 9:55

gr_kanev написа: Най-доброто място е в средата на предното стъкло, максимално ниско - доколкото позволява таблото. Но ако искаш да не се вижда, може да го сложиш другаде - например в горната част (донякъде за сметка на чувствителността).

Моята кобра стои високо горе, ток му е изведен от плафона, включва се като се подаде контакт. Нямам наблюдения да има проблем с чувствителността, досега не ме е предал никога.

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Вто 27 фев 2007 9:58

Имам радар детектор и се натъквам на сходни проблеми. Най-доброто решение е да го скриеш в тапицерията около огледалото - при мен не става защото колата е служебна/гаранционна. Стойката с вендузчетата остава, като решение (при мен), защото пластмасата на таблото не позволява добра адхезия на двойно лепяща лента 3M Dual Lock - Велкро е малко по-различно.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 27 фев 2007 10:02

Аз в момента съм с два детектора - единия е долу на таблото, другия е в най-горната част на стъклото, и имам преки впечатления, в реално време, така да се каже (при абсолютно еднакви други условия).
Успех !

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 27 фев 2007 10:12

malcho написа: 3M Dual Lock - Велкро е малко по-различно.

:да:

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 28 фев 2007 12:47

А от къде може да се намери стойка с вакуумчета?

Потребителски аватар
pavko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavko » Сря 28 фев 2007 21:23

Имам стойки с вакуумчетата за Cobra и wisthler /неупотребявани/... Който иска да си приготви по бутилка бира... :lol: :lol: :lol: Лоллл, станал съм с 102 мнения вече съм "Разбирач" може и аз да черпя... :oops:

Потребителски аватар
BlackStar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BlackStar » Пет 02 мар 2007 1:21

слагаш го там дето няма да ти пречи , но си мисле че на таблото е по неудачно от това да е в горния краи на стъклото

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”