Стойка за антирадар???
Стойка за антирадар???
Привет колеги! Вчера си купих един антирадар, но без стойка. Някой може ли да ми каже от къде бих могъл да си взема или да си направя? Не ми се ще да ползвам разни двойнозалепващи, защото искам да мога да го свалям. Ще помоля и за идеи къде е най-подходящо и удобно да се постави това чудо. Благодаря предварително!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Стойка за антирадар???
yanis написа:Привет колеги! Вчера си купих един антирадар, но без стойка. Някой може ли да ми каже от къде бих могъл да си взема или да си направя? Не ми се ще да ползвам разни двойнозалепващи, защото искам да мога да го свалям. Ще помоля и за идеи къде е най-подходящо и удобно да се постави това чудо. Благодаря предварително!
Първо, предполагам става въпрос за радар-детектор (който почти всички у нас наричат антирадар) - по-напред в темата има не много добро разяснение кое какво е. Кажи какво е въпросното устройство (марка, модел) ? Аз имах няколко Кобри, и от една ми остана стойка (откраднаха детектора), но сега я ползвам за друго. Доколкото знам, за Кобрите са еднакви стойките. Не са нищо сложно - една ламарина (ама са важни размерите) и две гумени вендузи. Най-доброто място е в средата на предното стъкло, максимално ниско - доколкото позволява таблото. Но ако искаш да не се вижда, може да го сложиш другаде - например в горната част (донякъде за сметка на чувствителността).
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стойка за антирадар???
gr_kanev написа: Най-доброто място е в средата на предното стъкло, максимално ниско - доколкото позволява таблото. Но ако искаш да не се вижда, може да го сложиш другаде - например в горната част (донякъде за сметка на чувствителността).
Моята кобра стои високо горе, ток му е изведен от плафона, включва се като се подаде контакт. Нямам наблюдения да има проблем с чувствителността, досега не ме е предал никога.
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам радар детектор и се натъквам на сходни проблеми. Най-доброто решение е да го скриеш в тапицерията около огледалото - при мен не става защото колата е служебна/гаранционна. Стойката с вендузчетата остава, като решение (при мен), защото пластмасата на таблото не позволява добра адхезия на двойно лепяща лента 3M Dual Lock - Велкро е малко по-различно.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”