ангренажем ремък
-
- Автомобил:
- Двигател:
ангренажем ремък
здравейте някой щте ми каже ли каква е цената на ангренажния ремък на голф 3 1.9 тд 1996година благодаря ви
Последна промяна от joko74 на Съб 10 мар 2007 19:41, променено общо 1 път.
joko74 написа:а трябва ли да сменям и ролкитеHertz™ написа:1.![]()
2. Моя струваше 17 лв, предполагам и твоя ще се върти около 20тина +/- 10 (100%..)
Аз смених всичко което можеше да се смени и се води за консуматив:
клиновиден ремък въздушен филтър канален ремък ангренажен ремък накладки горивен филтър обтяжни ролки маслен филтър и кво ли още не
Предполагам трябва и ролките да смениш, но не вярвам сам да ги сменяш - като отидеш в сервиза ще ти кажат
Мойте ролки бяха по 15-17 лв някаде преди бая вереме..
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря тиHertz™ написа:joko74 написа:а трябва ли да сменям и ролкитеHertz™ написа:1.![]()
2. Моя струваше 17 лв, предполагам и твоя ще се върти около 20тина +/- 10 (100%..)
Аз смених всичко което можеше да се смени и се води за консуматив:
клиновиден ремък въздушен филтър канален ремък ангренажен ремък накладки горивен филтър обтяжни ролки маслен филтър и кво ли още не
Предполагам трябва и ролките да смениш, но не вярвам сам да ги сменяш - като отидеш в сервиза ще ти кажат
Мойте ролки бяха по 15-17 лв някаде преди бая вереме..
-
- Автомобил:
- Двигател:
прав си ще го направяtrunner написа:Всичко трябва да се сменя, инак само ремък без ролки не знам какви може да са последствията! За останалите неща - също. Някой във форума беше казал една английска сентенция: "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща"! Смятам, че важи с цялата си сила и в случая!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:

За цената на ангренажния ремък,незнам точно колко ще ти излезе,но съм сигурен в това че е необходимо като сменяш ангренажния ремък да смениш и ролките,щото иначе нищо неправиш!Аз за тая процедура преди около месец и половина за моя Г3-1.6 дадох 55кинта(ролките,ремъка и работата),така че на теб е вероятно да ти излезе най-много с 15-20лева разлика
gr_kanev написа:Освен ролките, ако не е първа смяна на ремъка (а предполагам че не е), смени и ангренажната зъбчатка на коляновия вал. Струва 30-ина лева, но може да причини сериозни проблеми.
Успех !

Всепризнат слаб детайл на VAG дизеловите мотори. Изпитвал съм го на гърба си с моето Ауди.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”