Предварително ДЕБЕЛО подчертавам че не искам спорове от сорта няма такива гуми не струват и прочие подобни коментари. Питам конкретно колеги кой какъв опит има и разбира се отзиви и впечатления. Досега съм купувал по две гуми
от по евтините марки Дебика Навигатор и Вредещайн но сега съм решил да купя четири гуми и малко по скъпички /маркови/ и не искам да съжалявам после. Видях че малко фирми имат такива гуми. Засега от по-известните марки видях само Гудиар с най новия им модел ама не му запомних името и цената. Склонен съда дам до около 140лв на гума.
Пропуснах размера 185/65/14".
Всесезонни гуми. Какви?
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Всесезонни гуми. Какви?
Последна промяна от silent на Пет 15 апр 2005 11:02, променено общо 1 път.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Пич, аз бях с летни Мишлен, зимата бяха пълна трагедия. Купих всесезонни Firestone и трябва да ти кажа, че направо се родих - гумите са страхотни, зимата направо нямам грижи с тях. 14-ките са по към 90лв. Мисля, че цена/качество това е възможно най-доброто. Иначе за Goodyear си приготви по към 140-160 кинта 

- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Значи може да видиш ето това: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3959 - много са по принцип противниците на всесезонните гуми, ама аз съм доволен.
Аз съм с Firestone F590 R14/185/65 взех ги от Диана гуми център - 90 лева бройката.
Някой беше казал, че се износвали лятно време - няма такова нещо. С изумление открих, че един колега кара с такива от 4/четири/ години и ако е въпрос на грайфер а не стареене, то може да му изкарат още 2-3 години.
Аз съм с Firestone F590 R14/185/65 взех ги от Диана гуми център - 90 лева бройката.
Някой беше казал, че се износвали лятно време - няма такова нещо. С изумление открих, че един колега кара с такива от 4/четири/ години и ако е въпрос на грайфер а не стареене, то може да му изкарат още 2-3 години.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
знам ли?
няма такова нещо като всесезонни гуми.все 1 мултифункционално устройство-все нещо не му е наред.аз имам мн доби приятели гумаджий и те са ми забранили дори да говоря за такива.най-добре е за задвижващия мост да си вземеш качествени нови гуми и втора употреба за другия,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО според сезона
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”